Menu
Spotlight On: Queen
07
do nov

Spotlight On: Queen

Een avond rondom de legendarische band

7
do nov
Spotlight On: Queen
Een avond rondom de legendarische band

Dit is de verplaatste show van zaterdag 4 mei.

Ben jij fan van Freddie Mercury en Queen?
Dan weet je nu waar je op donderdag 7 november moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: Queen’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Freddie Mercury en Queen in Metropool in Hengelo. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor Queen met andere bezoekers en maak je kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Queen-games.

Queen-experts
Naast een quiz en een bingo tonen we exclusieve - speciaal voor de avond opgenomen - interviews met Queen-experts. Mensen die Freddie en Queen persoonlijk hebben gekend en veel weten over het leven en de muziek van deze supersterren. De experts worden binnenkort bekendgemaakt!

Queen
De band rondom zanger Freddie Mercury is een van de meest invloedrijke bands aller tijden. Hits als ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Don’t Stop Me Now’ en ‘I Want To Break Free’ zijn favoriete nummers van velen. Het unieke stemgeluid van Freddie Mercury en de verscheidenheid in de muziek maakt dat Queen steeds nieuwe generaties blijft aanspreken.

Spotlight On
Spotlight On is een unieke samenwerking tussen We Speak Music, dat fan events organiseert, en video interview platform FaceCulture, dat gespecialiseerd is in inhoudelijke persoonlijke interviews met artiesten en de live interview avond Behind the Music. Tijdens de Spotlight On avonden door het hele land bieden we fans de unieke gelegenheid het leven en de muziek van hun idolen samen te vieren.

07
do nov
Spotlight On: Queen
Een avond rondom de legendarische band

€ 14,25 (vvk)

Avondkassa € 15,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!