Menu
Sticks
za 27 mei 2023
Uitverkocht
Sticks
Sticks stelt live nooit teleur, is nog altijd gretig en veelzijdig en onderscheidt zich al jaren van alle middelmaat.
Support: NESS & Guan

Junte Uiterwijk maakt zich samen met Rico en Delic begin deze eeuw onsterfelijk als onderdeel van Opgezwolle en schrijft met die formatie de eerste vier delen van een omvangrijk oeuvre dat kleurrijk en van een constant uitzonderlijk hoog niveau is. De lijst projecten en collabs waar hij met zijn flows en altijd clevere teksten is indrukwekkend: Fakkelbrigade, Great Minds, Kubus & Sticks, Opgeduveld en Dazzled Sticks laten de veelzijdigheid van Sticks zien en die veelzijdigheid etaleert hij met evenveel gemak op zijn soloplaten.

Daarvan is er net weer één verschenen. Op ‘Alles Over Hoop’ horen we Sticks maar zijn ook vrienden als Freez, Paul de Munnik, Winne, Zwangere Guy, Dirk de Wachter en Sevn Alias van de partij. Met kakelvers werk onder de arm komt Sticks op 27 mei naar Enschede laten zien dat hij muzikaal gezien nooit teleurstelt en dat hij nog altijd zat noten op zijn zang heeft.


Support: NESS & Guan
NESS vertelt door middel van rap zijn meest persoonlijke verhalen. De Nederlandstalige hiphop-artiest uit Zwolle gooide eerder al hoge ogen met releases als ‘Zwolle’ en maakte met Rico en Sticks een remix van die track - een anthem van de stad die hen dierbaar is. NESS kreeg veel lof voor zijn sessie bij 101barz en werd later terug gevraagd voor nog een sessie. Nu werkt hij aan zijn debuutalbum wat dit jaar verschijnt op het label van Sticks, Fakkelteit Recordings. Guan heeft het hele album geproduceerd en is ook bekend van zijn productie van het album ‘Rated R’ van Rico. Na drie jaar zijn NESS en Guan terug en staat niks ze in de weg. Op zoek naar verdieping openen ze een nieuw hoofdstuk door concessieloos unieke en waargebeurde verhalen te vertellen. Puurheid en echtheid, dat is waar het in 2023 om draait.

za 27 mei 2023
Uitverkocht
Sticks
Sticks stelt live nooit teleur, is nog altijd gretig en veelzijdig en onderscheidt zich al jaren van alle middelmaat.
Support: NESS & Guan

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!