Menu
za 22 sep 2018
STORK! - EEN THEATERSTUK OVER DROMEN EN DADEN (22-08 T/M 22-09)

Kaarten voor alle voorstellingen zijn ook verkrijgbaar via de dagkassa van Metropool en tijdens activiteiten. De dagkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12:30 - 17:30 uur.

STORK!

Hoe vertel je op een adembenemende manier een bijzonder stuk lokale, regionale en internationale geschiedenis? Een geschiedenis die generaties Twentenaren voorzag van brood op de plank en Twente zelfs wereldwijd op de kaart zette. Een verhaal over anderhalve eeuw familie, bedrijf, medewerkers, dromen en daden, opkomst en ondergang: 150 jaar Stork Hengelo.

Theaterspektakel over dromen en daden
Tussen 21 augustus en 22 september 2018 speelt het avondvullende theaterspektakel STORK! in de unieke omgeving die een belangrijke rol speelt in 150 jaar Stork. STORK! wordt geproduceerd door Metropool Hengelo, Wilminktheater Enschede en Theaterhotel Almelo.

STORK! wordt gespeeld op het voormalig Storkterrein in Hengelo, Ketelfabriek Hart van Zuid, in het hart van de stad. Op dit terrein staat tijdens de opvoeringsweken een grote tent waar de bezoekers worden ontvangen met een driegangen diner, bereid door Restaurant ‘t Het Lansink. In de tent gaat de bezoeker terug naar het jaar 1968, naar het grote feest ter gelegenheid van honderd jaar Stork.

De feestelijke ontvangst in stijl van de voorstelling en het gezamenlijk eten aan lange tafels, vaak met onbekenden naast je, is een wezenlijk onderdeel van de productie en de totaalbeleving van STORK!

woensdag 5 september

 

Donderdag 6 september

 

Vrijdag 7 september
Uitverkocht

 

Vrijdag 8 september
Uitverkocht

 

Zondag 9 september

 

woensdag 12 september

 

Donderdag 13 september

 

Vrijdag 14 september
Uitverkocht

 

Vrijdag 15 september
Uitverkocht

 

Zondag 16 september

 

woensdag 19 september

 

Donderdag 20 september

 

Vrijdag 21 september

 

Zaterdag 22 september

 

 
za 22 sep 2018
STORK! - EEN THEATERSTUK OVER DROMEN EN DADEN (22-08 T/M 22-09)

Gerelateerde events