Menu
Studio15 Zangshowcase
do 29 jun 2023
Studio15 Zangshowcase
Studio15 zangtalent laat horen wat ze in huis hebben!

De showcase voor zangtalent!

Vanavond krijgen Studio15 deelnemers de kans om publiek en jury hun zangkunsten te laten zien! Voor deze zangshowcase hebben we Vocal Coach Jordan Roy uitgenodigd om in de jury plaats te nemen. Jordan heeft met ruim 15 jaar ervaring en deelname aan de The X-factor, The Voice of Holland en het RTL4 programma Better than ever weet hij als geen ander wat er nodig is om als zanger op het podium te staan. In aanloop naar de zangshowcase zal hij op 8 juni in Studio15 Enschede een masterclass geven! In deze masterclass ga je samen met Jordan en de andere deelnemers werken aan je liedje en aan je performance. Op die manier sta je nog zelfverzekerder op het podium!

Meedoen aan deze zangshowcase en masterclass?

Zing jij zelf en wil jij graag podiumervaring opdoen bij de zangshowcase op 29 juni in Metropool Enschede en wil je tevens meedoen met de Masterclass van Jordan Roy op 8 juni in Studio15 in Enschede dat kan maar er is nog beperkt plek! Volg ons op Instagram en schrijf je in via de link in onze bio of stuur een mail naar onze zangcoach ellis@studio15almelo.nl!

Over Studio15
Studio15 is de creatieve broedplaats voor jongeren in Enschede! Bij Studio15 kunnen deelnemers hun talenten ontwikkelen, elkaar ontmoeten en aansluiten bij de popcultuur in Enschede! Tijdens inloopuren kunnen ze kosteloos gebruik maken van studioruimtes en biedt Studio15 vrij toegankelijke workshops, masterclasses en evenementen aan!

do 29 jun 2023
Studio15 Zangshowcase
Studio15 zangtalent laat horen wat ze in huis hebben!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!