Menu
Studio15 Zangshowcase
do 17 nov 2022
Studio15 Zangshowcase

Kom genieten van het zangtalent dat Studio15 te bieden heeft!
Studio15 is de creatieve broedplaats voor jongeren in Enschede. Bij Studio15 kunnen deelnemers hun talenten ontwikkelen, elkaar ontmoeten en aansluiten bij de popcultuur in Enschede. Tijdens inloopuren kunnen ze kosteloos gebruik maken van studioruimtes en biedt Studio15 vrij toegankelijke workshops, masterclasses en evenementen aan. 

Onder begeleiding van zang en songwriting coach Ellis werken deelnemers al een tijd met veel plezier en inzet aan hun zangkunsten. Vanavond krijgen ze de kans om voor publiek en voor een professionele jury te laten horen wat ze in huis hebben. 

Voor deze showcase hebben we Shalisa van der Laan (bekend van o.a. Junior Eurovisie Songfestival, The Voice Kids en I Want Your Song) uitgenodigd om in de jury plaats te nemen. Daarnaast zal Shalisa voorafgaand aan de showcase een exclusieve masterclass geven voor deelnemers van de showcase. 

Meedoen aan deze zangshowcase en masterclass?
Wil jij graag podiumervaring opdoen bij de zangshowcase en wil je meedoen aan de masterclass die begin van de avond plaatsvindt? Geef je op via een DM op Instagram of stuur een mail naar onze zangcoach ellis@studio15almelo.nl. Let op, er is maar beperkt plaats!

do 17 nov 2022
Studio15 Zangshowcase

Gerelateerde events