Menu
Suzan & Freek (Metropool Open Air)
vr 23 jun 2023
Uitverkocht
Suzan & Freek (Metropool Open Air)
Semi-seated show in Openluchttheater Hertme
Support: Hannah Mae

18:00 uur Voorterrein open
19:00 uur Theaterterrein open
20:00 uur Hannah Mae
21:00 uur Suzan & Freek

Suzan & Freek braken in 2018 landelijk door met hun single ‘Als Het Avond Is’. Het duo had daarvoor al een fanschare opgebouwd door hun wekelijks op sociale media gedeelde covers. De doorbraakhit brak records en maakte de weg vrij voor het in 2019 uitgebrachte en met een Edison bekroonde album ‘Gedeeld Door Ons’, met daarop onder meer de hits ‘Blauwe Dag’ en ‘Deze Is Voor Mij’.

‘Dromen In Kleur’, het tweede album van Suzan & Freek, is geschreven en opgenomen in de slipstream van het doorbraaksucces. Hun tours verkopen binnen no-time uit en het duo is populairder dan ooit en maakt duizenden mensen blij met hun muziek. Suzan & Freek komen op 23 juni met een enorme hoeveelheid hits naar het Openluchttheater in Hertme!Support: Hannah Mae
Hannah Mae (Emmen, 1998) brak eind 2019 door met haar debuutsingle ‘Back To You’. Mede dankzij het gebruik van ‘Back To You’ in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit, waarmee Hannah veelvuldig te zien en horen was op radio en tv. Daarna ging het snel. Veel optredens en schrijfsessies in o.a. Nashville volgden.

Voor nu heeft Hannah Mae gekozen de overstap te maken naar Nederlandstalig, en dat bevalt haar erg goed. ‘De Kerkstraat’ en het duet samen met de Vlaamse Metejoor ‘Wat Wil Je Van Mij’, zijn geschreven en geproduceerd met producersduo The Companions en Simon Leferink. Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange.

Hannah Mae is getekend op Spark Records, het label van Ilse DeLange.

vr 23 jun 2023
Uitverkocht
Suzan & Freek (Metropool Open Air)
Semi-seated show in Openluchttheater Hertme
Support: Hannah Mae

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!