Menu
Suzan & Freek
wo 08 mei 2024
Laatste kaarten
Suzan & Freek
Iemand van Vroeger Clubtour
Support: Adriaan Persons

Helaas moeten we je melden dat de show van Suzan & Freek op vrijdag 29 maart wegens ziekte binnen de band verplaatst wordt. De show van Suzan & Freek is verplaatst naar 8 mei 2024. Je kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Check dan even je mailbox voor alle informatie.

Iemand Van Vroeger is het derde album van Suzan & Freek, sinds ze in 2019 doorbraken met de single Als Het Avond Is. Later dat jaar brachten ze het platina debuutalbum Gedeeld Door Ons uit, met daarop ook de hitsingle Blauwe Dag. In 2021 volgde Dromen In Kleur, met onder meer de singles Weg Van Jou, De Overkant, Goud en Onderweg naar Later.

Op dit derde album van Suzan & Freek staan naast veel nieuwe liedjes ook de eerder verschenen singles Honderd Keer, Kwijt, Slapeloosheid en Nooit Meer Regen.

Een nieuw album betekent een nieuwe tour en die verkopen binnen no-time uit want het duo is populairder dan ooit. Suzan & Freek komen op 8 mei met een enorme hoeveelheid hits naar het Muziekcentrum in Enschede!


wo 08 mei 2024
Laatste kaarten
Suzan & Freek
Iemand van Vroeger Clubtour
Support: Adriaan Persons

€40,50(vvk)

Avondkassa € 43,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!