Menu
Sworn Enemy + Worst Doubt + Adversary
za 25 mrt 2023
Uitverkocht
Sworn Enemy + Worst Doubt + Adversary
Metropool presents @ Innocent
20:00 uur Zaal open
20:30 uur Adversary 
21:15 uur Worst Doubt 
22:30 uur Sworn Enemy 

Sworn Enemy
Sworn Enemy (USA) uit New York is geen onbekende voor Hengelo. Sinds deze heren begin 2000 naam hebben gemaakt als een ‘metallic’ hardcore band met een vette thrash invloed hebben ze al meerdere keren in Innocent gestaan. Met bands als Walls of Jericho en 100 Demons zorgen ze voor uitverkochte shows en flinke moshpits. We zijn dan ook supertrots dat ze weer terug komen met een ‘nieuw’ album op zak dat eigenlijk door de hele corona crisis nog niet de aandacht heeft gehad die het verdiende; Gamechanger. Nu al luisteren kan maar voor 25 maart verplichte kost!Worst Doubt
Als je Parijs zegt en hardcore dan zeg je Kickback en dan blijft het daarna best stil. Worst Doubt probeert daar verandering in te brengen en dat doen ze zeker niet onaardig. Groovy harde hardcore à la Trapped Under Ice, Nasty en natuurlijk Madball lusten we wel op deze mooie avond. C'est magnifique! AFKOMEN!


Adversary

Een pact tussen leden van Hawser, Superior en Redemption Denied met als doel om agressie in sonische vorm te gieten. Luister je naar EP None Will Mourn dan kan je alleen maar concluderen dat dat doel bereikt is. Technische death metal waarop tekstueel gezien het grote falen van de moderne mens pijnlijk wordt blootgelegd, geserveerd op een spijkerbed van brute energie volgens de beste hardcore punk traditie.

za 25 mrt 2023
Uitverkocht
Sworn Enemy + Worst Doubt + Adversary
Metropool presents @ Innocent

Gerelateerde events