Menu
T LAB x Metropool
vr 14 jul 2023
T LAB x Metropool
Joran van Pol, Tahko & Hristof

Ravers 💜

Na een zeer geslaagd editie in de grote zaal, willen we nog een keer. We hebben de smaak te pakken, hopelijk jullie ook! Zoals belooft in de grote zaal hoort een grote boeking!

JORAN VAN POL
Techno Dj/Producer Joran is met een kickstart begonnen, zijn debuut release werd gelanceerd door Richie Hawtin. Vanuit daar heeft Joran nog veel meer releases uitgebracht die werden gesteund door legendes in de techno wereld o.a.: Joris Voorn, Dubfire en Maksim Dark.

Naast het produceren is Joran een gedreven artiest en maakt brute live sets. Joran speelt vaak en hard en wordt gezien door grote organisatoren en heeft meerdere festivals al uitgespeeld, zoals Awakanings, Tomorrowland en Welcome To The Future. Nu is het tijd om Joran naar Enschede te halen en de grote zaal van Metropool te laten trillen.

TAHKO 
Deze Amsterdamse held kennen we inmiddels. Uitverkochte kleine zaal, festival stage bij Het Allermooiste Feestje en zelfs een illegaal debuut in Enschede tijdens een Bosrave. Melvin blijft in ons hart en we groeien graag met hem mee, hij blijft nieuwe pokkoe’s gooien en wordt opgemerkt. Hopelijk wat primeurs op 14 juli. 

HRISTOF
Julien Aka Hristof, de founder van T LAB. De vorige editie van T LAB sloot hij af na de show van Natte Visstick. Eigenlijk besloot Julien het zelf DJ’en op feestjes op een laag pitje te houden, "mijn tijden van draaien zijn geweest en heb meerdere bucketlist dingen af kunnen strepen. Tijd voor nieuwe lokale opkomers die de scène veroveren." Maar op zijn eigen feestje T LAB kan hij het niet laten om geen plaatjes te draaien, deze avond zal gestart worden door Hristof.

18+ | Tot 05:00u

vr 14 jul 2023
T LAB x Metropool
Joran van Pol, Tahko & Hristof

Gerelateerde events