Menu
vr 05 okt 2018
Teletubers + Catwise + Queens Pleasure
In de Lift show
Teletubers

Een 4-koppige garage/noise band met allen een dikke peper in de reet. De twee dames en twee heren stuiteren over het podium met hun catchy deuntjes die door dreunen tot op het bot. Met Tinky Wonky op gitaar/vocals, Lama achter het drumstel, Derpsy op gitaar en Pu op de bass. 

Catwise

De liedjes van Catwise hebben een humoristisch randje en gaan over fictieve bizarre peronen woonachtig in het brein van Thom. Benjamin, Flix en Thom maken tracks vol dynamiek. Complexe drums, melodieuze baspartijen en harde gitaarriffs komen samen en creëren een 'in your face' effect. Invloeden van Weezer, Angels and Airwaves en Bloc Party zijn duidelijk hoordbaar in de muziek. De band valt onder de genres alternatief/indie en punk. 

Queens Pleasure

Queen’s Pleasure maakt futuristische garagerock met een vintage randje. De muziek klinkt als een muur van geluid met een accent op psychedelica en poëzie. De band bestaat uit vier jongens met een aanzienlijke hoeveelheid invloeden. Dit alles met energie voor tien, een oorverdovend volume en een moorddadig verlangen naar liefde. Dames en heren, de komedie is begonnen. 

vr 05 okt 2018
Teletubers + Catwise + Queens Pleasure
In de Lift show

Gerelateerde events