Menu
zo 30 sep 2018
The Brandos

Honor Among Thieves, het debuut van deze legendarische band, verscheen in 1987 en we kunnen stellen dat The Brandos met deze plaat gelijk hun stempel drukken. Honor Among Thieves staat in elk geval in de top 10 beste rootsrockplaten van de jaren 80. Met gemak zelfs! Een plaat met een stevig geluid maar toch ook met de nodige subtiliteit en zanger Dave Kincaid kan ook gewoon echt goed zingen. Singles Gettysburg en het titelnummer worden geen grote hits in de ether maar de liefhebbers draaien de nummers grijs, en de schrijvende pers is destijds, terecht, lyrisch over de band.

Groot hitsucces hebben The Brandos nooit gehad, maar de concerten worden altijd goed bezocht en de platen van deze keihard werkende band vinden hun weg naar liefhebbers over de hele wereld. Live heeft de band niks van het venijn verloren in de loop der jaren. De band is in de buurt en hebben last-minute tijd om te spelen. Een verrassing waar we blij mee zijn en jij hopelijk ook. Is dat het geval dan zien we je op 30 september voor een dampende middag rootsrock!

Dit concert stond eigenlijk als akoestisch gepland in Hardenberg. Wij laten de band lekker electrisch hun gang gaan. Heb je een kaart voor die show in Hardenberg dan blijft deze geldig. Die kaart was echter iets duurder, het verschil ontvang je van ons terug in de vorm van consumptiemunten.

zo 30 sep 2018
The Brandos

Gerelateerde events