Menu
vr 29 mrt 2019
The Cats Aglow

The Cats Aglow brengen al jaren de welbekende Palingsound van The Cats weer terug naar de theaters en nu ook naar de poppodia! Er vallen in elk geval genoeg hits ten gehore te brengen want daarvan scoorden The Cats er nogal wat. Maar liefst 36 Top 40 noteringen waarvan er vijf ook nog eens de eerste plaats weten te bereiken. De hits hebben voor veel mensen eeuwigheidswaarde, want ook in de Top 2000 is de band nog altijd goed vertegenwoordigd.

Al die evergreens worden met liefde en vakamanschap nu naar het podium gebracht door The Cats Aglow, die zich vernoemen naar het succesalbum van de originele met daarop hun grootste hit One Way Wind. Maar natuurlijk hoor je deze avond ook gloedvolle uitvoeringen van al die andere hits waarmee de originele band destijds Volendam definitief op de kaart zette zoals Lea, Why, Marian, Magical Mystery Morning, Where Have I Been Wrong, Let's Dance en There Has Been A Time.

De liefde en het respect voor het repertoire hoor je vanavond terug als de doorgewinterde muzikanten die deel uitmaken van The Cats Aglow je mee terug nemen naar de hoogtijdagen van The Cats!

vr 29 mrt 2019
The Cats Aglow

Gerelateerde events