Menu
vr 22 mrt 2019
The Cool Quest
Support: De Alliantie

Met ruim 500 (festival)shows kan je The Cool Quest rustig bestempelen als ijzersterke en poepstrakke liveband. Met daarnaast veel airplay, streams, de soundtrack op de NHL 19 game en een gloednieuw album genaamd VIVID op zak is de Nederlandse band The Cool Quest hard op weg om een band te worden van internationaal allure.

Met haar mix van energieke 90’s hiphop, moderne popmuziek en light-foot funk weet de band met een tsunami van feelgoodmusic elke zaal om te toveren tot één dansende massa: Welcome To The Goodlife!Support: De Alliantie
Hiphop en humor! De jongens van de Zwolse formatie ‘De Alliantie’ toveren elk publiek met hun naar ADHD-neigende cabarap-stijl om tot een feestende en dolgelukkige menigte. Met de debuut EP ‘Voor de Kids’ (2014), gooide de zelfbenoemde boyband hoge ogen en speelden in voorprogramma’s van internationale artiesten, waaronder The Pharcyde, Jack Parow, Talib Kweli, Kraantje Pappie en Typhoon.

In 2018 bracht de driekoppige rapgroep drie video’s uit waarvan de singles ‘Mooi Toch’ en ‘Annelize’ viraal gingen! Hetzelfde jaar werd het debuutalbum Mooi Toch uitgebracht waarop genialiteit, humor, Hiphop, soul, funk en trap samenkomen in één muzikale cocktail.

vr 22 mrt 2019
The Cool Quest
Support: De Alliantie

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!