Menu
vr 07 dec 2018
The Damned Few - EP release
In de Lift
Support: Midnight Motel, New River Coalfield
The Damned Few

The Damned Few is smerigheid in zijn meest pure vorm. Fe-male fronted rock 'n roll! De sound van rock, blues en psychedelica uit de sixties en seventies, maar dan op anabolen...
Hun muziek is gemaakt met ballen, hart en ziel. Ambachtelijk vervaardigd, uit de Overijsselse keuken. De heren en dame houden niet zo van ‘plastic’ popmuziek, daar hebben zij een broertje Dotan. Ze zullen ongetwijfeld de vijf nieuwe werken spelen van de vandaag te presenteren EP "The Dirt"!
The Damned Few bestaat uit Dion Legebeke (vocals), Michiel Jansen (gitaar), Mark Ten Hove (bas) en Piero Sestu (drums).

New River Coalfield

Het stevige gitaargeluid op het robuuste fundament van drums en bas bracht New River Coalfield naar shows in poppodia over heel Overijssel. De drieman formatie met een duidelijk hoorbare gezamenlijke liefde voor de gitarengolf uit de jaren ’90, heeft de afgelopen periode volop gewerkt aan nieuw materiaal. Dit resulteerde in een intense samenwerking met Seb Dokman van de Paceshifters, wat weer resulteerde in de nieuwe single “Going To Eleven”. Vandaag is het ‘Going to M’ time! 

Midnight Motel

Midnight Motel staat garant voor een stevige bak vuige gitaarrock. Open houthakkersbloesjes, brutale koppen en rauwe gitaarsolo’s. 3voor12 noemde het "seks op gitaren", dus dat belooft een heel spektakel te worden vandaag. De band speelt in-your-face-rock, hard en melodieus. Het nieuwe album “Adrenaline Junkies” zal in 2019 haar levenslicht zien, daarvoor zal de band je dit najaar verwennen met de single en videoclip “The Reason". Midnight Motel garandeert ons allen een energieke en dynamische liveshow te geven.

vr 07 dec 2018
The Damned Few - EP release
In de Lift
Support: Midnight Motel, New River Coalfield

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!