Menu
The Do Show op vrijdag met Asphyx
vr 05 nov 2021
The Do Show op vrijdag met Asphyx
Do met Asphyx

Guess who’s back! Onze enige echte eigen Do, koningin van de livestream, blikvangster extraordinaire en tijdens de lockdown het absolute boegbeeld van onze MetroTV uitzendingen. Sinds de wekelijkse livestreams in een zelfde tempo verdwenen als dat de vaccinatiegraad omhoog ging heeft Do niet stil gezeten en datzelfde geldt ook voor de artiesten die ze ontving en aankondigde voor ons allemaal.

Tijdens The Do Show op vrijdag werpt Do samen met een aantal van die artiesten een blik in de achteruitkijkspiegel maar wordt er ook gekeken naar heden en toekomst. Dit alles natuurlijk met de nodige muziek van de artiesten in de spotlight en Do stelt natuurlijk de vragen die ertoe doen. Exclusief, nietsontziend en allesonthullende televisie voor iedereen die verder kijkt en luistert dan een crisis lang is!

Tijdens deze keiharde uitzending gaat Do zoete broodjes bakken met Asphyx en zie je daarnaast beelden van het optreden van Cryptosis!

De uitzending van The Do Show op vrijdag met Asphyx is 5 november live is te zien via onze website, op het Youtube en Facebook kanaal van Metropool.

Asphyx
Het absolute stream record van onze MetroTv uitzendingen was voor Asphyx, de Nederlandse metalband die al jaren actief is in de scene en met hun mix van death en doom wereldwijd lof oogst. Hun cd release middenin de pandemie was hét bewijs dat de wereld in elk geval niet ten onder ging aan metaalmoeheid. Meer dan 5000 unieke kijkers en mondde uit in meer dan 50.000 views, duizenden chatberichten en kijkers van Australië tot aan Peru. Do voelt de kijkcijferkanonnen aan de tand en natuurlijk hoor je werk van de heren in deze aflevering!

vr 05 nov 2021
The Do Show op vrijdag met Asphyx
Do met Asphyx

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!