Menu
The Do Show op vrijdag met Ralph de Jong en Boogie Monster
vr 22 okt 2021
The Do Show op vrijdag met Ralph de Jong en Boogie Monster
Do met Ralph de Jong en Boogie Monster

Guess who’s back! Onze enige echte eigen Do, koningin van de livestream, blikvangster extraordinaire en tijdens de lockdown het absolute boegbeeld van onze MetroTV uitzendingen. Sinds de wekelijkse livestreams in een zelfde tempo verdwenen als dat de vaccinatiegraad omhoog ging heeft Do niet stil gezeten en datzelfde geldt ook voor de artiesten die ze ontving en aankondigde voor ons allemaal.

Tijdens The Do Show op vrijdag werpt Do samen met een aantal van die artiesten een blik in de achteruitkijkspiegel maar wordt er ook gekeken naar heden en toekomst. Dit alles natuurlijk met de nodige muziek van de artiesten in de spotlight en Do stelt natuurlijk de vragen die ertoe doen. Exclusief, nietsontziend en allesonthullende televisie voor iedereen die verder kijkt en luistert dan een crisis lang is!

Tijdens deze uitzending speelt Do een potje mikado met Ralph de Jong, maakt ze balkenbrij met Boogie Monster en zie je daarnaast beelden van het optreden van Fokko!

De uitzending van The Do Show op vrijdag met Minka en Tricklebolt is vrijdag 22 oktober live te zien via onze website, op het Youtube en Facebook kanaal van Metropool.

Ralph de Jong

Deze singer songwriter heeft zijn hart verpand aan de blues. Hij werd al vroeg in zijn carrière ontdekt door niemand minder dan Harry Muskee, de legendarische frontman van het eveneens legendarische Cuby and the Blizzards, en als de nestor van de nederblues je op de radar heeft dan doe je iets goeds.

Hij schrijft niet alleen geweldige songs, hij voert ze ook nog eens fenomenaal uit zoals te zien was op MetroTV. 

Boogie Monster

In de schaduw van hun geliefde Deventer vind je de poppin’ soul band Boogie Monster: vijf jonge muzikanten met een oude ziel en een liefde voor liedjes. Met een eng strakke liveshow en ijzersterke songwriting overtuigen zij je van één ding: het monster leeft. In het voorjaar van 2019 verscheen de eerste single She’s Got It Going On. Het leverde Boogie Monster een plek op toonaangevende festivals als Mañana Mañana en de Zwarte Cross op en ze werden gevraagd als support act op tours van The Grand East en DeWolff. Pablo van de Poel, zanger/gitarist van DeWolff, was zelfs zo enthousiast dat hij de band uitnodigde om op te nemen in zijn studio. Het resultaat is de EP Overnight die vier soulvolle popnummers met een ruig randje bevat.

vr 22 okt 2021
The Do Show op vrijdag met Ralph de Jong en Boogie Monster
Do met Ralph de Jong en Boogie Monster

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!