Menu
The Elvis Concert
do 18 apr 2024
The Elvis Concert
De onmiskenbare Presley sound en alle hits van 'The King' live op het podium.

The Elvis Concert brengt de onmiskenbare Presley sound en alle hits van 'The King' live op het podium. De nummers worden met passie en liefde zo authentiek mogelijk gebracht. Zang is in handen van Dwight Icenhower die de officiële titel Elvis Tribute Artist in ontvangst mocht nemen van Elvis Presley Enterprises, USA. Dwight is mateloos populair onder Elvis fans en kenners en één van de weinige ETA’s die door Graceland officieel erkend is.

De combinatie van Dwight Icenhower, een band vol oude en jonge topmuzikanten en een grote selectie onvergetelijke songs, van wereldhit tot albumklassieker, zorgt voor  een fantastische avond, voor muziekliefhebbers in het algemeen en die-hard Elvis fans in het bijzonder! The Elvis Concert is ‘as close as it gets’!


De band:
Jim Murray - The Imperials werkte met Elvis samen vanaf mei 1966 t/m 1971. The Imperials werkte met Elvis in de studio, o.a. aan de met een Grammy Award bekroonde albums 'How Great Thou Art' en 'He Touched Me' (Elvis won een Grammy voor de titelsong van beide albums), maar ook verzorgden ze de backing vocals op tournee alsmede de shows in Las Vegas. Jim was één van Elvis’ favoriete zangers en hij zorgt nog steeds voor kippenvel als hij de gospels zingt die hij ook met Elvis zong.

Zijn vrouw Brenda Murray Nielsen is ook van de partij. Zij raakte bevriend met Elvis en heeft mooie anekdotes over die vriendschap die ze tijdens maar ook na de show vertelt.  

Drummer Bob Lanning werkte voor Elvis in 1970 en is te horen op o.a. het album "Elvis On Stage" en de hit "The Wonder Of You" en “Polk Salad Annie”.

Na de show nemen deze vrienden van The King tijd voor een praatje of een foto tijdens de meet and greet. Elvis is just a handshake away!

do 18 apr 2024
The Elvis Concert
De onmiskenbare Presley sound en alle hits van 'The King' live op het podium.

€38,00(vvk)

Avondkassa € 41,00
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!