Menu
The Mystic Dream
za 23 sep 2023
The Mystic Dream
met o.a. Earthling, IKØN en OxyFlux

The Mystic Dream keert op 23 september terug naar Enschede voor wederom een nacht vol met de beste PsyTrance van nationale en internationale artiesten. Een knallende line-up, prachtige aankleding en een fikse dosis licht en lasers brengen je in hogere sferen in dit prachtige pscychedelische walhalla!

Earthling
Earthling is het soloproject van DJ Celli. Fullon Psychedelic music om je vingers bij af te likken. Andere projecten van Celli zijn: Everblast, Soundaholix, Vatos Locos en Third Ear Audio. Ontstaan in de vroege jaren 90 in de psychedelische trance-scene van Ibiza, begon hij al snel met het produceren van muziek en bracht zijn eerste nummer "Just Say Yes" uit op T.I.P. Records in 1999, gevolgd door zijn debuutalbum getiteld "Patterns" op Acidance Records in 2001.

Sindsdien heeft hij nog twee albums geproduceerd, momenteel heeft hij een verbazingwekkende 250 nummers uitgebracht en 12 albums onder verschillende pseudoniemen zoals: Soundaholix (met GMS), Third Ear Audio (met Nick Doof), Vatos Locos en Everblast (met Chromatone), Celli rockt dansvloeren en brengt zijn unieke psychedelische geluid naar de verre uithoeken van de planeet... Zijn Earthling LIVE-shows laten zijn beste muziek zien en ook altijd onuitgebrachte baanbrekende nummers.

IKØN
Lyon, de eigen Nicolas Bestea uit Frankrijk is de creatieve kracht achter de muziek van Ikøn. Al vroeg kreeg het psychedelische trance geluid hem in zijn greep. De zieners voorspelden dat er op een dag iemand zou komen die in staat zou zijn om te communiceren via onontdekte soundscapes en dansvloeren over de hele wereld zou veroveren. Ikøn weet de hele wereld te laten dansen wanneer hij achter de draaitafels staat. Binnen no time stond Ikøn op de grootste festivals ter wereld te draaien zoals Ozora, Antaris project, Hadra Festival en veel meer. Met zijn unieke, melodieuze progressive sound is hij één van de meest belovende talenten in de Psytrance scene. De muziek wacht, Ikøn antwoord.

OxyFlux
OxyFlux is het project van Osvald Krabbe uit Kopenhagen, Denemarken. Osvald, een gepassioneerd muzikant en producer, verdiepte zich op jonge leeftijd al in de muziekwereld, experimenteerde met verschillende genres en verkende de mogelijkheden van elektronische muziek. Het was echter tijdens zijn ontmoeting met psytrance die een diepe creativiteit in hem deed ontwaken.

Geïnspireerd door de natuurlijke wereld en de grenzeloze mysteries van het universum, probeerde hij een sonische ervaring te creëren die zou resoneren in de zielen van zijn luisteraars. Door dag en nacht te combineren, het organische met het mechanische en het conventionele met het mystieke, probeert hij zijn geluid altijd interessant en speels te houden - en altijd op de rand van het onverwachte. OxyFlux weet met zijn unieke, groovy en psychedelische sound alle dansvloeren te veroveren, zo was hij te bewonderen op Boom Festival, Ozora Festival, Antaris Project en andere grote stages wereldwijd.

Mercuroid
Mercuroid, ook wel bekend als Kaymon Teunissen, is een producent van elektronische muziek gevestigd in Nederland. Mercuroid werd begin 2017 opgericht, met een muzikale code die te herkennen is aan de verhalende sfeer, melodische sequenties, hoge kwaliteit sound design en zware basses. De muziek van Mercuroid is te horen op dansvloeren over de hele wereld en heeft ontelbare voeten laten bewegen met zijn unieke muzikale formule. Zo was hij te bewonderen op de beste en bekendste clubs & festivals wereldwijd.

Reborn
Reborn is het project van Faraz Radmehr uit Teheran-Iran. Zijn psychedelische reis begon in India 2012. Nadat hij bijna 11 jaar lang vele Psytrance feesten en festivals heeft bijgewoond in Goa- India, besloot hij zijn eigen muziek te produceren. Zijn unieke sound werd gevormd door het experimenteren met verschillende genres en technieken. Het resultaat van jarenlange onderdompeling in het hart van Goa zorgt voor een sound die ongeëvenaard is. Reborn is één van de meest exclusieve artiesten uit de scene en hierom is het een heuse eer voor The Mystic Dream om hem voor het eerst te mogen ontvangen in Nederland!

Misterius
Quinten Van Katwijk a.k.a Misterius is zeker geen onbekende in de Twentse Psytrance scene. Al jarenlang is hij te vinden op verschillende feesten in Enschede zoals Green Vibrations en het vroegere Mono. The Mystic Dream is daarom trots om hem weer te mogen ontvangen voor een perfecte openingsact om iedereen warm te draaien met de beste progressive en psytrance bekend!

18+ | Tot 05:00u


za 23 sep 2023
The Mystic Dream
met o.a. Earthling, IKØN en OxyFlux

Gerelateerde events