Menu
The Mystic Dream
za 28 jan 2023
The Mystic Dream
De beste PsyTrance van nationale en internationale artiesten

Na een lange tijd van plannen en werken achter de schermen, is het eindelijk tijd voor de eerste editie van The Mystic Dream. Een nacht vol met de beste PsyTrance van nationale en internationale artiesten, waaronder Outsiders, Goa Jonas, Mercuroid en meer, in Metropool Enschede. Muziek is belangrijk maar ook aan de sfeer en decoratie wordt veel aandacht besteedt op The Mystic Dream. Het gerenommeerde Nederlandse Centipede Productions zorgt ervoor dat de zaal d.m.v. prachtige psychedelisch getinte decoratie, inclusief 3D mapping, wordt omgetoverd in een droom waaruit je niet meer wil ontwaken!

Outsiders
De prima reputatie van dit Israëlische duo producers snelde ze vooruit mede vanwege het feit dat hun producties massaal omarmd werden door een indrukwekkend aantal internationale collega’s. De originele releases van van Haim Lev en Guy Malka zijn het begin van een sneeuwbaleffect dat resulteert in talloze collabs en remixes voor onder andere Tristan, Laughing Buddha, Avalon, Electric Universe, Rinkadink en Burn In Noise. Met een sound die altijd in ontwikkeling is en die daarbij ook sterk onderhevig is aan de interactie die ze door hun werk voor en met anderen hebben is Outsiders uitgegroeid tot één van de spannendste acts van de scene.Goa Jonas
Jonas groeit op in India, in de regio die naamgever is van een geheel genre en kan de naam Goa Jonas dus terecht voeren. De sound wordt het letterlijk met de paplepel ingegoten en sinds zijn twaalfde bevindt hij zich achter de decks. Al jaren actief op de internationale podia gaat hij met zijn krachtige groovende sets van 138 naar 148 bpm, waarbij hij zich laat leiden door de behoeftes van zijn altijd dankbare publiek.

Mercuroid
Mercuroid krijgt vaste vorm wanneer producer en muzikant Kaymon Teunissen werkt aan de track Refelctions en gegrepen wordt door de diepe atmosferische sound die hij weet te halen uit het gebruik van melodische sequenties en diepe bassen. De track vormt het begin van een signature sound die bekende labels zoals Iboga Records en Sacred Technology moeiteloos verleiden tot een samenwerking. Zijn donkere en psychedelische live sets brengen fans wereldwijd naar onbekende dimensies.

Interium
Het PsyTrance project van Meir Buchbut uit Israël dat actief is sinds 2013. Interium brengt wereldwijd power gedreven sets en producties ten gehore waarbij melodie toonaangevend is.

MXRS
Support your locals! Elke scene groeit door ruimte te bieden aan jonge en nieuwe aanwas en daar valt MXRS zeker onder. Hij maakt zijn debuut achter de decks met een set melodische en progressieve tunes. Geef hem een warm welkom op The Mystic Dream!

18+ | Tot 05:00u

za 28 jan 2023
The Mystic Dream
De beste PsyTrance van nationale en internationale artiesten

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!