Menu
zo 14 okt 2018
The Posies
30th Anniversary Tour
In de schaduw van grunge.

The Posies stonden er in begin jaren 90 toen de hele wereld wegliep met Nirvana en Pearl Jam en dat terwijl ze qua geluid destijds wel behoorlijk tegen het genre aanschurkten. Het grootste verschil zit hem misschien wel in de samenzang die je wel hoort bij The Posies en niet bij de andere bands die begin jaren 90 vol in de spotlight stonden. Het maakt het werk van deze band echter een stuk tijdlozer en in tegenstelling tot veel bands die de kop opstaken begin jaren 90 doen the Posies het gewoon nog.ย The Posies worden collegeradio favorieten, indie darlings en genieten bekendheid bij de mensen die voorbij MTV keken. Die mensen hebben ook allemaal het bescheiden meesterwerk Frosting On The Beater in de kast staan. Met daarop geweldige liedjes als Solar Sister, Flavor Of The Month en die hieronder.

Jon Auer & Ken Stringfellow

Kloppend hart van de band en makers van muziek die tijdloos is gebleken. Want de albums van The Posies zijn stuk voor stuk meer dan goed. De stemmen van beide heren complementeren elkaar prachtig. Voor iedereen die nog nooit van The Posies heeft gehoord maar wel muziek van Big Star, Jayhawks, R.E.M., Weezer, Flaming Lips, Dinosaur Jr. en The Shins waardeert; ga deze band zien en je bent voor altijd fan. De band bestaat in 2018 30 jaar en alle prijsplaten krijgen een mooie re-issue, het perfecte moment voor een kennismaking dus als je dat nog niet gedaan had!
ย 

Metropool & The Daily Indie. Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over de betrevende show! Leden van The Daily Indie kunnen gratis naar The Daily Indie presents concerten in Metropool.
ย 

zo 14 okt 2018
The Posies
30th Anniversary Tour

Gerelateerde events