Menu
vr 16 nov 2018
The Rumjacks
10 Years Anniversary Tour
Support: Bony Macaroni
Punk en folk

De onverwoestbare fundamenten onder het geluid van de Rumjacks. De folk kennen ze uit de platencollectie van pa en ma, de punk ontdekken ze zelf als ze opgroeien. Sinds 2008 spelen ze hun eigen platen vol met Celtic Punk en zijn ze een hit op de podia, festivals en op YouTube waar de clips gretig worden bekeken door fans over de hele wereld.

Uit Australië?

Deze mannen reizen een eind om voor je te komen spelen. Het zijn sowieso reislustige figuren en ondertussen speelden ze ongeveer over de hele wereld. En ja, ook in Australië kennen ze folk. En punk. De Rumjacks zitten wat dat betreft in hetzelfde schuitje als Dropkick Murphys, Real McKenzies en Flogging Molly: ze komen allemaal niet uit Ierland maar de oorspronkelijke muziek uit dat land vormt wel de basis van hun geluid. Helemaal niet erg natuurlijk en al helemaal niet als je op het uiteindelijke resultaat zo’n enorm feest kan bouwen.

Support: Bony Macaroni

Bony Macaroni maakt het weer cool om jezelf te haten. Tenminste, dat hopen ze. Hun gematigd-hartverscheurende en semi-catchy debut-EP zal begin 2019 in de digitale schappen te vinden zijn. Met potentiële B-hitjes als ‘Piece of Shit’en ‘Doom’, houdt waarschijnlijk niemand deze gasten meer tegen (denken we).

vr 16 nov 2018
The Rumjacks
10 Years Anniversary Tour
Support: Bony Macaroni

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!