Menu
do 27 sep 2018
The WOW Factor & She's On Mars
In de Lift
The WOW Factor

Gloedvolle breedbeeld muziek met een prettig kraakje
The WOW Factor werkt als trio, aangevuld met bijzondere gastmuzikanten. Krachtige, dynamische cinematique popsongs met roots in de eighties, gecombineerd met traditionele en electronische instrumenten. Als de locatie het toelaat nemen we ook graag een VJ mee.

De vaste bezetting bestaat uit Gait (zang/gitaar), Michel (drums, samples & percussie) en DJ Marc. The WOW Factor heeft een EP opgenomen in Frankrijk met de Engelse producer James Sanger, bekend van o.a. Keane. Vorig jaar is samen met James een remix gemaakt van de song After Killing, aangevuld met de operastem van Armanda ten Brink. De bijbehorende videoclip is geproduceerd door Guido Coppis.

Momenteel wordt er volop gewerkt aan een nieuw album dat in september gepresenteerd en uitgebracht zal worden onder Amerikaans label.
Het optreden van WoW Factor wordt qua dans omlijst door het trio KIXOU, en MT-Yidaki speelt enkele nummer mee op didgeridoo.

She's On Mars

Akoestische wave met een punch!

SHEs ON MARS neemt je mee op reis naar een atmosfeer van akoestische klanken afgewisseld met elektronische invloeden. Na verschillende projecten en bandwisselingen besluiten Maikel en Martin SHEs ON MARS opnieuw leven in te blazen. Kleiner qua bezetting maar zeker niet qua geluid en bezieling.

do 27 sep 2018
The WOW Factor & She's On Mars
In de Lift

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!