Menu
Tjolk! Everything 80's
za 05 mrt 2022
Tjolk! Everything 80's
Party like it's 1999 maar dan op al het moois uit de jaren 80

Let op! Dit is een regulier concert. Door de hoeveelheid bezoekers die we op deze dag in onze zalen verwachten kan je dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Tjolk is terug! Na een veel te lange gedwongen winterslaap is het voor de heren van Tjolk nodig tijd om de coronakilo’s er weer af te dansen en om het kapsel weer in een fraai modelletje A Flock Of Seagulls te groene zepen. Dat doen ze graag met jullie op 5 maart!

Never change a winning team dus in elk geval 4 vertrouwde gezichten deze zaterdag. In de grote zaal kan je dansen op alle hits met Joop en Alex – van Whitney tot Wham en van Madonna tot Culture Club. Was het een hit dan hoor je ze hier.

In de kleine zaal zoals altijd ouderwets vinyl met Rick en Rutger en dan in de alternatieve hoek. Natuurlijk veel new wave van publieksfavorieten Simple Minds, Siouxsie, New Order en The Cure maar ook Pixies, Faith No More, Mano Negra en en verantwoorde hits zitten in de platenkoffer.

Het wordt gewoon weer ouderwets gezellig, zorg dat je er bij bent!

za 05 mrt 2022
Tjolk! Everything 80's
Party like it's 1999 maar dan op al het moois uit de jaren 80

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!