Menu
Tjolk! Everything 80's
za 09 dec 2023
Tjolk! Everything 80's


Tjolk Everything 80’s brengt inmiddels al tien jaar elk seizoen het beste, mooiste, leukste en in sommige gevallen obscuurtste uit de jaren 80 ten gehore in beide zalen van Metropool in Hengelo. In de grote zaal ligt de nadruk op de grote hits uit het decennium: van Whitney tot Wham! en van Madonna tot Culture Club. Was het een hit dan wordt het gedraaid door Joop en Alex.

In de kleine zaal veel alternatief en new wave maar niet uitsluitend, want daar hoor je vooral later op de avond ook verdwaalde hits, one-hit-wonders en andere ouderwets lekkere singles: Simple Minds, Siouxsie, New Order en The Cure maar ook Pixies, Faith No More en Mano Negra zitten in de platenkoffer. Kijk ook niet vreemd op als je gewoon een dikke hit voorbij hoort komen of een hiphop of houseklassieker want Rick en Rutger zijn allesvreters.

Als vanouds lekker dansen dus op alles van Prince tot The Pixies, van Wham tot The Waterboys, van Kim Wilde tot Killing Joke, van Salt-N-Peppa tot The Smiths en van Culture Club tot The Cure. Party like it's 1999 maar dan op alles uit de 80’s!

21+ | Tot 03:00u

za 09 dec 2023
Tjolk! Everything 80's

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!