Menu
Tjolk! Everything 80's
vr 01 okt 2021
Tjolk! Everything 80's
Party like it's 1999 maar dan op al het moois uit de jaren 80

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Ja! Er mag gedanst worden! Weliswaar niet tot diep in de nacht maar zoals de slogan vroeger al luidde: Tjolken kan je overal en altijd! Op vrijdag 1 oktober dus een speciale editie van Tjolk Everything 80’s die begint om 19:00 uur en eindigt om 00:00 uur. 

De plaatjesdraaiers van ons favoriete jaren 80 feestje staan dus een paar uurtjes vroeger op om je te trakteren op alles uit de 80’s: In de grote zaal kan je dansen op alle hits met Joop en Alex – van Whitney tot Wham en van Madonna tot Culture Club. Was het een hit dan hoor je ze hier. 

In de kleine zaal zoals altijd ouderwets vinyl met Rick en Rutger en dan in de alternatieve hoek. Natuurlijk veel new wave van publieksfavorieten Simple Minds, Siouxsie, New Order en The Cure maar ook Pixies, Faith No More en Mano Negra zitten in de platenkoffer. 

De mannen van Tjolk hebben er zin in en heb jij dat ook dan zit je vrijdag om 12:00 uur klaar achter je Commodore 64 of Amiga om de kaarten te bestellen want dan begint de voorverkoop!

Het wordt gewoon weer ouderwets gezellig, zorg dat je er bij bent!

vr 01 okt 2021
Tjolk! Everything 80's
Party like it's 1999 maar dan op al het moois uit de jaren 80

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!