Menu
Turfy Gang
do 30 nov 2023
Turfy Gang
De Turfy Gang World Tour komt naar Enschede!
Support: Yung Volwassen

De sensationele popgroep, Turfy Gang, kondigt met een knipoog een allereerste wereldtournee aan. De streams schieten door het dak heen en de band heeft net een eerste succesvolle club tour afgerond, dat zijn genoeg redenen voor Turfy Gang om een nieuwe tour aan te kondigen: Turfy Gang World Tour. Dit najaar doet de popgroep maar liefst 10 verschillende steden aan, niet alleen in Nederland maar ook over de grens. Daarover wijden ze later uit. 

Turfy Gang maakt in 2021 intrede tot de Nederlandse muziekscene. De jongens van Turfy Gang begonnen hun muzikale carrière met een uit de hand gelopen grap. De groep, die bestaat uit zeven vrienden uit Maarssen, wist de afgelopen jaren met de singles ‘Booty Call’, ‘Buren’ en ‘Padellen’ gelijk de hitlijsten te beklimmen. De aanstekelijke positieve energie en vooral ook voor menig student herkenbare teksten zorgen inmiddels voor de ene hit na de andere. 

Op 30 november staat Turfy Gang in Enschede! Support: Yung Volwassen
Hiphop met een pop met precies de juiste energie, dat is waarmee Yung Volwassen de clubs en streamingkanalen gaat veroveren. Dit duo twintigers is nog lang niet klaar voor het echte volwassen leven. Teksten met kenmerkende humor die door generatiegenoten zeker herkend worden en waar je gewoon lekker op gaat. Vanavond in de support bij Turfy Gang: Yung Volwassen!

do 30 nov 2023
Turfy Gang
De Turfy Gang World Tour komt naar Enschede!
Support: Yung Volwassen

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!