Menu
Typhoon
vr 08 jul 2022
Typhoon
Typhoon met band in Enschede!
Support: Joe Emanuel

Typhoon (Glenn de Randamie, 1984) is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding. In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens - zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde. Zijn derde album Lichthuis, opvolger van het uiterst succesvolle Lobi Da Basi, is een persoonlijke reis met universele waarden. "Een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag.” Samen met zijn ijzersterke live band viert Typhoon de muziek, het leven en de liefde op 8 juli in Enschede!Support: Joe Emanuel

vr 08 jul 2022
Typhoon
Typhoon met band in Enschede!
Support: Joe Emanuel

Gerelateerde events