Menu
Vader + Vomitory
zo 01 okt 2023
Vader + Vomitory
40 Years Of The Apocalypse
Support: Skaphos + Warside

18:30 uur Zaal open
19:00 uur Skaphos
19:45 uur Warside
20:30 uur Vomitory
21:50 uur Vader

Vader
Vader is 40 en als ze er nu nog tien jaar bij aanplakken dan kunnen we fijn een flauwe grap over de bandnaam in combinatie met Abraham maken maar daarvoor nemen we deze kolos uit het genre net iets te serieus. Want het feit dat je je al 40 jaar kan onderscheiden, in een genre waar de jonge aanwas talrijk en de concurentie moordend is, kan alleen maar respect afdwingen. Vader houdt zich dus al 40 jaar staande met hun death metal die net wat lomper aanvoelt dan die van gelijkgestemden en soms ineens kan versnellen want je hoort bij vlagen nog de thrash en speed invloeden die deze Polen begin jaren 80 op het spoor zetten. Inmiddels heeft Vader in 40 jaar een impossante erelijst bij elkaar gespeeld en als metal fan kan je je gaan verheugen op een show die alles in zich heeft!


Vomitory
Met de nodige tussenpozen is dit Zweedse gezelschap ook alweer dertig jaar onderweg. Van 1999 tot 2013 gaat hun death metal er bij fans in als koek en dan met dikke plakken tegelijk want dun is de sound van Vomitory allerminst. Na een fikse pauze is de vreugde dan ook groot als de band weer bijeen komt. Het dit jaar verschenen All Heads Are Gonna Roll wordt met gejuich ontvangen en zet deze band nog steviger op de kaart bij oude fans en in de kijker van een nieuwe generatie metalheads. Ambachtelijk dikke death metal dus op 1 oktober in Hengelo.


Ook beide openers van de avond zijn zeer de moeite waard, dus vroeg komen loont zich voor de die-hards. Voorproefjes hieronder.

Skaphos


Warside

zo 01 okt 2023
Vader + Vomitory
40 Years Of The Apocalypse
Support: Skaphos + Warside

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!