Menu
do 21 mrt 2019
Viering Wereldpoëziedag
Met Gerry & Port, Chelsea Oost & dichterscollectief Niet Zwichten maar Dichten

Op 21 maart is het Wereld Poëzie Dag en dat wordt gevierd in het Muziekcafé in Hengelo! Een gezellige avond met een breed en veelzijdig programma voor jong en oud!

Dichterscollectief Niet Zwichten maar Dichten
Ingrid de Vos, Jans Renken, Marieke Zijlstra en Isis Zengerink, welbekend dichterscollectief uit Hengelo, schenkt deze dag hun volle aandacht aan Wereldpoëzie die je treft. Een bezielend gedichtenvuur dat vlamt en aanwakkert.

Chelsea Oost
is een scheppend kunstenaar, die graag de randjes opzoekt om er vervolgens op te gaan staan. Zijn voordrachten, in de vorm van spoken words, zitten vol woordspelingen, kritische klanken en fijne boodschappen die je beroeren. Hij is vandaag tot op de tanden gewapend. In 2017 bereikte hij de halve finale van het Nederlands Kampioenschap Poetry-slam. In 2016 werd Chelsea in Almelo eerder uitgeroepen tot de beste Poëtry-slammer.

Gerry and Port
vertolken Celtic Music with a twist. Ze maken ook zijsprongetjes naar andere bronnen, zoals The Beatles en naar eigen werk. Met Geert Maatjes op zang en gitaar en John Kluijtmans op zang, sax en diverse fluiten weet je immer dat je goed zit. Niet gefloten is altijd mis.De heren speelden zelf met veel succes in verschillende pubs in Ierland!

do 21 mrt 2019
Viering Wereldpoëziedag
Met Gerry & Port, Chelsea Oost & dichterscollectief Niet Zwichten maar Dichten

Gerelateerde events