Menu
Voor wie ik liefheb...
zo 16 apr 2023
Uitverkocht
Voor wie ik liefheb...
Martha in gesprek met Paul de Leeuw

Talkshow Voor wie ik liefheb... trapt af met: Paul de Leeuw

Het Wilminktheater, Metropool Enschede en Martha Riemsma presenteren zondag 16 april de eerste editie ‘Voor wie ik liefheb…’, een talkshow over liefde en vriendschap. Paul de Leeuw is de eerste gast in het Muziekcafé van Metropool.

Hij komt niet alleen. Dat zullen de gasten bij deze maandelijkse talkshow nooit doen. Ze nemen altijd drie mensen mee die ze liefhebben. Want voor wie ze liefhebben, willen ze heten. Aan de hand van deze relaties interviewt Riemsma tussen 15.30 en 17.30 uur de gast.

‘Voor wie ik liefheb wil ik heten’ is de titel van een gedicht van Neeltje Maria Min. Ze schreef het in 1966 en werd er in een klap beroemd mee. Deze wonderschone dichtregel heeft nu misschien nog wel meer zeggingskracht dan toen.

De talkshow ‘Voor wie ik liefheb…’ is bedoeld als een klein verzet in splijtende tijden van sociale-media, fake-news en andere kille kwalen. Er speelt altijd een huisband onder leiding van Bart Geleynse en er treedt steeds een lokaal muzikaal talent op met een eigen muzikale interpretatie van het gedicht van Min.

Vanaf 16 april zit er iedere maand in het Muziekcafé van Metropool een nieuwe landelijk bekende gast tegenover Riemsma, oud-hoofdredacteur van Tubantia. Hij, zij of hen wordt in een intieme, exclusieve setting bevraagd. Het publiek krijgt hapjes voorgeschoteld die vooraf door de gast zijn uitgekozen. 

Kaarten kosten 17,50 per stuk (incl. hapjes) en zijn via de website van het Wilminktheater en Metropool te bestellen.

zo 16 apr 2023
Uitverkocht
Voor wie ik liefheb...
Martha in gesprek met Paul de Leeuw

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!