Menu
VrijLiBo
vr 30 jun 2023
VrijLiBo
Vrijdagmiddag Live Music Borrel met Yke en Divya

De VrijLiBo is de welbekende vrijdagmiddagborrel maar dan met naast de gebruikelijke gezelligheid en occasional gratis bitterbal, notenschaal of vlammetje ook live muziek. Beats bij je bopla of rock bij je mocktail dus!

Op vrijdag 30 juni spelen YKE en Divya. Aftrap 17:00 uur, toegang gratis!

Yke
Onzeker, breekbaar en puur. Dat zijn de teksten van Yke. De 21 - jarige songwriter die, als het allemaal teveel wordt, haar hoofd leegmaakt in muziek. Het is voor haar een vorm van verwerking die ze nergens anders vindt. Met thema's als jezelf vinden en blijven in een relatie, verdriet om het verleden en angst voor de toekomst is er altijd wel iets om je in te vinden.
Haar muziek is te omschrijven als nederpop met hier en daar een stoer randje en is te vergelijken is met Meau, Maan of Bente. Zo neemt ze je graag mee op de zoektocht naar haarzelf. Van alle pieken en dalen voorzien.

Divya
Divya vertelt haar verhaal met haar muziek. De soulzangeres zingt haar gedachten, haar angsten en fascinaties over composities waarin zowel blues invloeden als haar Carribean roots in terug te horen zijn en die door een zorgvuldig geselecteerde band gespeeld worden. Laat je leiden door haar muzikale wereld met Divya zelf als gids.

vr 30 jun 2023
VrijLiBo
Vrijdagmiddag Live Music Borrel met Yke en Divya

Gerelateerde events