Menu
WAK Bandavond
vr 07 jun 2024
WAK Bandavond
Universiteit Twente Presents

De Universiteit Twente presenteert een muzikale avond in Metropool. In de bandstudio's in de Vrijhof spelen bands met allemaal een eigen insteek in de muziekwereld. Laat je verrassen door een mix van stijlen met zowel eigen nummers als covers van deze studentenbands:

Pineapple Pizza is een alternative/rockband die voortkomt uit triatlonvereniging Aloha. Ze spelen covers van o.a. Arctic Monkeys, Radiohead en Green Day.

Geen Poespas maakt een onconventionele mix van progrock en kleinkunst-geïnspireerde muziek. Beïnvloed door onder meer Porcupine Tree en Riverside, maar ook Klein Orkest en Spinvis. 

Food City is een rockband uit Enschede. Met muziek van Green Day, Måneskin, Alter Bridge en nog veel meer brengen ze wat energie in je avond!

FEB! is een zeskoppige band die rock covers speelt, voornamelijk veel verschillende alt-indie-70s. De band bestaat uit een drummer, twee gitaristen, een bassist, een keyboardist en een vocalist.

'Maak je klaar om te grooven met The Isotopes - waar de beats strak zijn en de groove precies goed is! Stel je dit eens voor: twee vlammende gitaristen, een drummer die het strakker houdt dan een pot augurken, een bassist die zoveel funk toevoegt dat zelfs de metronomen mee grooven, en niet één maar twee vocalisten die zoveel warmte brengen dat we extra brandalarmen moesten installeren! Ons doel is om de perfecte mix van funky beats en klassieke rock anthems te leveren om je avond energiek te houden, en natuurlijk gevuld met die zoete groove! Dus laten we het volume harder zetten en de hele nacht door grooven - want het leven is te kort voor iets minder dan pure groove, en het is te kort om The Isotopes niet gehoord te hebben!' 

vr 07 jun 2024
WAK Bandavond
Universiteit Twente Presents

Gerelateerde events