Menu
za 12 jan 2019
WAVES: Wantigga + Snareskin
Support: Lee Funksta

Als sinds 2013 verspreidt Waves hiphop, ecletic R&B, modern funk en future bass voor liefhebbers van ‘The sound of tomorrow’. Evil Needle, Full Crate, Yung Internet, Kutmah, Jarreau Vandal en FS Green zijn een kleine greep van headliners die we eerder al voor Waves naar Enschede haalden. Vanaf januari zijn we back met een nieuwe golf edities in Metropool. Deze editie met:

Wantigga

Wantigga is namelijk erg creatief in het gebruik van geluid. Alledaagse dingen neemt hij mee in zijn songs. Zet hem een dag op een treinstation en hij heeft voldoende munitie voor een vette maar vooral dansbare track. Want dansen kan heel goed op de muziek van deze Nederlandse producer die inmiddels speelt van Amsterdam tot Tokyo.
Op Pukkelpop en Lowlands trilden de tentstokken de grond uit op zijn mix van electronica en soul. De verwarming kan in elk geval sowieso uit als Wantigga langs komt want een broeierige avond is gegarandeerd.

Snareskin

Jan-Merijn Versteeg is Snareskin. Een 21-jarige dj en producer die houdt van uiteenlopende stijlen waaronder jazz, future bass en ambient. Dat hoor je dan ook terug in zijn liveset waarin dynamiek en contrast de toverwoorden zijn. Er valt daarnaast ook nog eens veel te zien. Een audiovisuele ervaring waarbij ook veel live toetsen en drums voorbij komen.

Lee Funksta

Voor de vaste bezoekers van WAVES zeker geen onbekende. Lee draait altijd uiterst dansbaar dus zorg dat je fit bent!

za 12 jan 2019
WAVES: Wantigga + Snareskin
Support: Lee Funksta

Gerelateerde events