Menu
vr 14 sep 2018
Uitverkocht
Whisky & Music 2018
ft. Scrum, The Ragtime Rumours, The Charles Darwin Selection, DJ Minx

Ook de derde editie van Whisky & Music (2017) was weer een feest! Heerlijke dranken, toffe muziek en een sfeer die gezellig, laagdrempelig en gemoedelijk was. Dat zie je allemaal terug in de aftermovie hieronder. En met gepaste trots en plezier laten we je weten dat je op 14 september 2018, in samenwerking met Whisky Weekend Twente, weer een avond bij ons terecht kan voor verwennerij van je oren en je smaakpapillen tijdens Whisky & Music 2018!

WHISKY..

Daar kunnen we kort over zijn: daar is keuze genoeg in deze avond. Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen, de standhouders van vandaag hebben het in het assortiment en jij kan er van proeven en de heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan één van beide Masterclasses van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden (Masterclass tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een reguliere ticket hebt geselecteerd). De masterclasses worden dit jaar verzorgd door Henri Goossen - the whisky teacher. !! Beide masterclasses zijn inmmiddels uitverkocht !!

Veel whisky’s die je kunt proeven zijn inbegrepen in de entreeprijs. Voor een aantal exclusieve whisky’s betaal je een schappelijke bijdrage. Dat geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

& MUSIC!
Scrum

Geen Whisky & Music zonder Scrum. Deze band lijkt haast onlosmakelijk verbonden aan dit festijn voor de zintuigen en mag ook dit jaar niet ontbreken. De enige band in Nederland die Single Malt Folk speelt: fluweel voor de oren maar met hier en daar een stevige afdronk. Van een nare bijsmaak is echter nooit sprake als je een optreden van deze band bijwoont, die de beste elementen van ouderwetse folk blend met de lekkerste moderne vertolkers van het genre. The Dubliners meets Mumford & Sons maar dan met een stevige dosis Pogues en Dropkick Murphys door het groepsgeluid heen. Je nipt hoe dan ook met een grote glimlach aan je proefglas als je het optreden van Scrum meepakt vanavond!

The Ragtime Rumours

Een energieke mix van old school ragtime, gypsyjazz en roots / blues, gespeeld met een rock-'n-roll-attitude: "Rag 'n Roll!" Deze heren en dame timmeren hard aan de weg. Na vele shows in binnen- en buitenland speelden ze in januari op de Worldwide Blues Challenge in Memphis. En afgelopen maart was het tijd voor de European Blues Challenge, wat resulteerde in een klinkende overwinning. De eerste langspeler van de band is in de maak en ondertussen wordt het de hoogste tijd om The Ragtime Rumours een podium te geven op Whisky & Music op 14 september! Let the Ragtime roll!!

The Charles Darwin Selection

The Charles Darwin Selection, winnaar van de originaliteitsprijs van het Leidse Goude Pet festival 2016, is opgericht in 2013, en maakt muziek zoals het ooit gespeeld werd in de dagen voor de elektrieke gitaren. Geheel akoestisch en zonder trukendoos. Eerlijk, gepassioneerd, bij vlagen virtuoos, maar bovenal met veel plezier gebracht. Western swing, gypsy jazz, ragtime, country, een vleugje blues, bluegrass, en Hawaiian music en daar weer een mix van omschrijft de muziek van The Charles Darwin Selection het beste.Het repertoire bestaat grotendeels uit eigen werk aangevuld met een aantal classics uit de jaren 20/30. Ouderwets lekker!DJ Minx is ook weer van de partij met koffers vol vinyl!

BBQ
Een hapje eten kan vanaf 17:00u op ons terras en in ons Muziekcafé, waar Ray's Cooking de BBQ aansteekt (niet bij de entreeprijs inbegrepen!).

Voorverkoop!
Naast online tickets, is er  ook ticketverkoop via de Whisky Weekend Twente organisatie: Drankenservice André Knol Almelo, Slijterij Hennie Berendsen Enschede, Slijterij De Barrique Borne en Henri Goossen - The Whisky Teacher. Daarnaast zijn er kaarten verkrijgbaar in Hengelo bij Slijterij Ter Braak, Platenzaak PopEye en aan de dagkassa van Metropool. En natuurlijk bij alle vestigingen van Primera in het land.

vr 14 sep 2018
Uitverkocht
Whisky & Music 2018
ft. Scrum, The Ragtime Rumours, The Charles Darwin Selection, DJ Minx

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!