Menu
Whisky & Music 2022
vr 23 sep 2022

Whisky & Music 2022

vr 23 sep 2022
Whisky & Music 2022
Whisky proeverij en Live muziek

Whisky..
Daar kunnen we kort over zijn: daar is keuze genoeg in deze avond. Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen, de standhouders van vandaag hebben het in het assortiment en jij kan er van proeven. Alle stands bieden minimaal 1 whisky aan die is inbegrepen bij de entreeprijs. Nou hebben diezelfde stands ook zeer exclusieve whisky’s in het assortiment. Ook deze zijn te proeven maar het kan zijn dat je voor deze lekkernijen iets moet bijbetalen. Het aanbod is deze editie in elk geval groter dan ooit! Bijbetalen geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

De heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan één van beide Masterclasses van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden (Masterclass tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een reguliere ticket hebt geselecteerd). De masterclasses worden dit jaar wederom verzorgd door Henri Goossen - the whisky teacher.

And Music!
Vanzelfsprekend kan je ook weer genieten van muziek. We verklappen alleen nog even niet wie er allemaal komen optreden maar hou onze site en social media in de gaten, dan weet je het snel genoeg!

Wel zal DJ Minx weer van de partij zijn met koffers vol vinyl. Sinds de eerste editie draait dit stijlicoon de beste platen en singles die uitstekend samengaan bij een goed glas. Van soul tot pop en van chanson tot blues, DJ Minx heeft het en draait het! 

BBQ ticket
Een hapje eten kan vanaf 17:00u op ons terras en in ons Muziekcafé.

Voorverkoop
Naast online tickets, is er binnenkort ook ticketverkoop via de Whisky Weekend Twente organisatie: Drankenservice André Knol Almelo, Slijterij Hennie Berendsen Enschede, Slijterij De Barrique Borne en via Henri Goossen - The Whisky Teacher. Daarnaast zijn er kaarten verkrijgbaar in Hengelo bij Platenzaak PopEye en in Enschede bij Planet of Sound.vr 23 sep 2022
Whisky & Music 2022
Whisky proeverij en Live muziek

€30,00(vvk)

Avondkassa € 32,50
Bekijk ticketinformatie

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!