Menu
Whisky & Music 2022
vr 23 sep 2022
Uitverkocht
Whisky & Music 2022
Whisky proeverij en Live muziek

Whisky..
Daar kunnen we kort over zijn: daar is keuze genoeg in deze avond! Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen, de standhouders van vandaag hebben het in het assortiment en jij kan er van proeven. Alle stands bieden minimaal 1 whisky aan die is inbegrepen bij de entreeprijs. Nou hebben diezelfde stands ook zeer exclusieve whisky’s in het assortiment. Ook deze zijn te proeven maar het kan zijn dat je voor deze lekkernijen iets moet bijbetalen. Het aanbod is deze editie in elk geval groter dan ooit! Bijbetalen geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

De heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan één van beide Masterclasses van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden (Masterclass tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een reguliere ticket hebt geselecteerd). De masterclasses worden dit jaar wederom verzorgd door Henri Goossen - the whisky teacher.

And Music!
Vanzelfsprekend kan je ook weer genieten van muziek. Klik op de afbeeldingen hieronder om te kijken welke acts er komen spelen. 

 

DJ Minx zal weer van de partij zijn met koffers vol vinyl. Sinds de eerste editie draait dit stijlicoon de beste platen en singles die uitstekend samengaan bij een goed glas. Van soul tot pop en van chanson tot blues, DJ Minx heeft het en draait het!

BBQ ticket
Een hapje eten kan vanaf 17:00u op ons terras en in ons Muziekcafé.

De organisatie is in handen van Metropool (MUSIC!) & Whisky Weekend Twente (WHISKY!): Drankenservice André Knol Almelo, Slijterij Hennie Berendsen Enschede, Slijterij De Barrique Borne en Henri Goossen - The Whisky Teacher. 

vr 23 sep 2022
Uitverkocht
Whisky & Music 2022
Whisky proeverij en Live muziek

Gerelateerde events