Menu
Whisky & Music 2023
vr 22 sep 2023
Whisky & Music 2023

Whisky..
Daar kunnen we kort over zijn: daar is keuze genoeg in deze avond! Van de grote merken tot de kleinste distilleerderijen, de standhouders van vandaag hebben het in het assortiment en jij kan er van proeven. Alle stands bieden minimaal 1 whisky aan die is inbegrepen bij de entreeprijs. Nou hebben diezelfde stands ook zeer exclusieve whisky’s in het assortiment. Ook deze zijn te proeven maar het kan zijn dat je voor deze lekkernijen iets moet bijbetalen. Bijbetalen geldt ook voor de overige drankjes die je tijdens de concerten of gedurende de afterparty in het Muziekcafé aan de bar bestelt.

De heren en dames die je proefglas volschenken kunnen er ook nog in geuren en kleuren over vertellen. En wil je je kennis over je favoriete drank nog verder bijspijkeren? Dan neem je deel aan één van beide Masterclasses van 40 minuten, die we ook dit jaar voor een kleine meerprijs aanbieden (Masterclass tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een reguliere ticket hebt geselecteerd). De masterclasses worden dit jaar wederom verzorgd door Henri Goossen - the whisky teacher.

And Music!
Vanzelfsprekend kan je ook weer genieten van muziek, de line-up bestaat uit Money & The Man, Wildman en Lynn & The Rattleshakes!

   

DJ Minx zal weer van de partij zijn met koffers vol vinyl. Sinds de eerste editie draait dit stijlicoon de beste platen en singles die uitstekend samengaan bij een goed glas. Van soul tot pop en van chanson tot blues, DJ Minx heeft het en draait het!

BBQ ticket
Met een BBQ ticket kan je van 17:00u tot 19:00 uur genieten van een BBQ op ons terras. BBQ tickets worden als upsell mogelijkheid aangeboden, zodra je een reguliere ticket hebt geselecteerd. 

vr 22 sep 2023
Whisky & Music 2023

Gerelateerde events