Menu
WIES
vr 29 okt 2021
Uitverkocht
WIES
De perfecte driehoeksverhouding tussen pop, elektronica en schurende rock.
Support: Aarde aan Daan

Let op! Dit is een regulier staand concert dus zonder 1.5 meter maatregel. Je kan dit evenement alleen bezoeken als je in het bezit bent van een geldige ticket i.c.m. een volledig vaccinatie- of herstelbewijs óf een aantoonbare negatieve test die is afgenomen via testenvoortoegang.nl

Worden de maatregelen tussen nu en de aanvang van het concert door de overheid gewijzigd dan houden wij ons aan de dan geldende maatregelen.

Wies

De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. Binnen een jaar na oprichting sleepten zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019 in de wacht en volgden er shows in Paradiso, Melkweg en Metropool.

Eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ wordt gebombardeerd tot 3FM Mega Hit en eindigt als 21e bij 3voor12 Song van het Jaar 2019. WIES is dan al 3FM talent en zit in het beloftentwaalftal van 3voor12. Met singles Radiostilte en Barman bewijst WIES geen eendagsvlieg of one trick pony te zijn. Goede liedjes genoeg en vanavond hoor je ze als allemaal!

Support: Aarde aan Daan
Aarde aan Daan gaat op expeditie door de Nederlandse taal en zingt zijn bevindingen in dromerige en kleurrijke indiepop. De dagdroompop van Nederbelg Daan Hafkamp heeft een poëtische indiesound. De liefde bracht Daan van Amsterdam naar Antwerpen. Toen de liefde stuk liep bleef Antwerpen. En ontstond Aarde aan Daan.

Aarde aan Daan had zijn lancering in België in 2020 via de halve finale van Humo's Rock Rally met onder andere supports van Froukje, Tourist LeMC & Clean Pete. De twee vorige singles van Aarde aan Daan behaalden #15 (Goed) en #3 (Onderuit) in de Voxlijst van Radio 1 in België. Ook op 3FM Alternative en Kink Indie was er airplay. En nu dus God zij dank ook in Hengelo, kom op tijd!

vr 29 okt 2021
Uitverkocht
WIES
De perfecte driehoeksverhouding tussen pop, elektronica en schurende rock.
Support: Aarde aan Daan

Gerelateerde events