Menu
Will and The People
za 17 jun 2023
Will and The People
Will and the People is op missie om de kloof tussen Lil Peep en Arctic Monkeys te dichten.
Support: Teenage Dads

Van oorsprong heeft Will and the People de roots stevig verankerd in punk en ska maar door de jaren heen verkent de band zo ongeveer alle genres op jazz en klassiek na. Het experimenteren en verbreden van de muzikale horizon leidt tot surrealistische psychedelische polka, electro rock, een r&b avontuurtje, flirts met Arabische popgrooves en op dit moment is de band bezig om al die invloeden en interesses samen te smelten met folk, hard rock, pop en vooral ook hiphop om de kloof te dichten tussen Lil Peep en Arctic Monkeys.

Al met al kan je stellen dat Will and the People op een eindeloze creatieve missie is waarbij alles wat dit gezelschap ooit heeft geïnspireerd geëerd en gevierd wordt tijdens enerverende hoogmissen op het podium. De feelgood meters gaan in elk geval vol in het rood op 17 juni in Enschede!Support: Teenage Dads 
In Australië verkopen The Teenage Dads alle ertoe doende zalen uit en genieten ze een heuse “must see” reputatie. Daar gaan ze op stap met acts als Lime Cordiale en Spacey Jane, in Europa duiken ze de tourbus in met Will and the People en dus kan jij ze mooi even meepakken voor hun onvermijdelijke doorbraak. Heerlijk voorproefje hieronder!

za 17 jun 2023
Will and The People
Will and the People is op missie om de kloof tussen Lil Peep en Arctic Monkeys te dichten.
Support: Teenage Dads

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!