Menu
Wilson & Wakeman
do 14 apr 2022
Uitverkocht
Wilson & Wakeman
Twee topmuzikanten die elkaar tot grote hoogtes stuwen.

Damian Wilson
Is als vocalist te horen op een kleine 70 albums en geniet grote bekendheid bij fans van o.a. Headspace, Threshold, Ayreon en inmiddels ook Arena want deze band heeft de band onlangs ingelijfd. Solo zingt en speelt hij ook platen vol. Acteren kan hij ook en dus neemt hij de rol van Jean Valjean in de Engelse theaterversie van Les Misèrables voor zijn rekening.

Adam Wakeman
Klassiek geschoold pianist die zijn kunsten vertoond bij Black Sabbath en Ozzy Osbourne bij wie hij ook schrijft. Natuurlijk speelt hij ook op 9 albums met zijn vader Rick Wakeman en tourt hij met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen. Ook solo speelt hij platen vol en naast piano ook begenadigd gitarist.

Wilson & Wakeman
Een samenwerking tussen deze twee muzikanten waarbij ze samen albums opnemen maar vooral ook plezier op het podium hebben. Ze spelen eigen songs maar ook werk uit hun afzonderlijke discografie en nummers van anderen die ze bewonderen of waarop ze hun muzikale stempel hebben gedrukt. Het levert memorabele avonden op en daar kijken we dan ook naar uit!De pers over Wilson & Wakeman.

‘Great musicianship, great singing, great songs and a great atmosphere. You can’t ask for much more than that really’ - Mark Radcliffe, BBC Radio 2
’Quite simply the most fun you can have with your clothes on’ - Prog Magazine
‘It's like a wonderful dysfunctional family party’ - MetalTalk

do 14 apr 2022
Uitverkocht
Wilson & Wakeman
Twee topmuzikanten die elkaar tot grote hoogtes stuwen.

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!