Menu
Winteroffensief
do 16 feb 2023
Winteroffensief
Droom Dit + HARDSLAG + Sheryl

Op elk Offensief spelen drie acts met potentie en ambitie die klaar zijn voor een volgende stap. Elke act die deelneemt aan een winter-, lente-, zomer- of herfstoffensief kan in de drie maanden voorafgaand aan de grote avond gebruik maken van meerdere faciliteiten en diensten die Metropool en haar netwerk kan bieden.

Het resultaat van de inspanningen van de deelnemende acts zie je op 23 februari op het Winteroffensief in Enschede! Hieronder meer info over de hoofdrolspelers van deze avond die verplichte kost is voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de smaakmakers van de toekomst.

Droom Dit
Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. Dat is waar Droom Dit in Nederlandstalige poëtische teksten over spreekt. Hun teksten worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam weg ebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd.Geïnspireerd door acts zoals Spinvis, Radiohead, King Krule, Joy Division en Wende, maar ook de Nederlandse literatuur van bijvoorbeeld Cees Nootenboom, heeft Droom Dit een herkenbaar karakter ontwikkeld binnen de hedendaagse Nederpop.

De shows en de muziek dwingen het publiek af henzelf net zo te verliezen als de band dat op het podium doet. Het verzoek is; dans, schreeuw, zing en droom mee met Droom Dit.

HARDSLAG
Met een mix van hiphop, drum and bass en een punk mentaliteit heeft “Hardslag” geen oplossing voor je. Wat ze je wel brengen is een avond gehoord worden over je frustraties met de staat, de rijken en je ex. Counterculture uit het hart van het oosten als een warme omhelzing voor iedereen die niet precies weet wat ze zat zijn, maar wel zeker weten dat ze ergens tegenaan willen trappen.

Sheryl
Openhartig, vrouwelijk en een tikkeltje sassy, zo klinkt Sheryl’s muziek. Ze haalt inspiratie bij onder andere Ella Mai, Ariana Grande en H.E.R. Ondersteund door een energieke band hoopt ze met haar muziek de taboes op onderwerpen als onzekerheid, relaties en verwachtingen vanuit de maatschappij te doorbreken. Naast het vertellen van een verhaal is het ook Sheryl’s doel om een show neer te zetten mét rode draad en het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

do 16 feb 2023
Winteroffensief
Droom Dit + HARDSLAG + Sheryl

Gerelateerde events