Menu
vr 08 feb 2019
Winteroffensief
The Cool Trick, Rêver, Get Jealous & Dreckneck

Jawel, terug van weggeweest! Het is al 15 jaar een begrip in Enschede en omstreken, het Seizoensoffensief. Opgezet door Poppodium Atak mogen we de fakkel overnemen en presenteren we elk kwartaal nieuwe, spannende acts. Van Blues tot Techno en van Hardcore via Funk naar hedendaagse RNB; alles kan en mag, mits het kwaliteit heeft. Een showcase waarbij bands, solisten of producers kunnen laten zien wat zij in huis hebben. Na een succesvolle kick-Offensief in de herfst is het nu tijd voor het Winteroffensief! 

Dit zijn de vier geselecteerde acts die wij deze winter een warm hart toe dragen:

The Cool Trick
The Cool Trick (vanaf ’13) is een drie koppige punk ‘n’ roll band uit Neede. Dat punk niet dood is bewijzen de heren door hun strakke punkrock/rocknroll. Pakkende melodieën ondersteund door een stuwende ritmesectie staan gerand voor een avondje voetjes van de vloer.

 

Rêver
Rêver is niet zomaar een muzikant, maar een ‘silvertongue’: wat ze zingt komt tot leven. Rêver schept werelden waarin ze leven en mogen bestaan. Het zijn verhalen die zich ontvouwen in de loop van haar muziek. De neoklassieke piano thema’s en zalvende meerstemmigheid nodigen de luisteraar uit in het oog van de storm, waarin je haar kolkende watervallen en sonische wervelwinden kan beleven. 


Get Jealous
Songs schrijven die een discussie veroorzaken bij het publiek en de luisteraar met een ongemakkelijke spanning naar huis laten gaan. Dat is het doel van de garagepunk en riotband Get Jealous. De sound van hun korte, energieke liedjes is onder andere geïnspireerd op de jeugdige beginjaren van The Regrettes, gemengd met de ruigere kant van Bleached.

Dreckneck
Geïnspireerd op Stoner, Doom en Heavy Blues richtten Harm, Gijs en Tinus de band Dreckneck op in 2015. Dikke en stevige rock, met een zachte touch waar nodig. Voer voor de headbangers, maar zeker ook goed materiaal voor de dansers onder ons. Als je van Kyuss, Orange Goblin en Queens of the Stone Age houdt, dan vind jij je vanavond in een warm bad. 

vr 08 feb 2019
Winteroffensief
The Cool Trick, Rêver, Get Jealous & Dreckneck

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!