Menu
Witching
vr 14 jun 2024
Witching
Blackened death metal uit Philadelphia
Support: Ter Ziele + Radeloos///Ziedend


Witching
Er hangt sinds 2017 een behoorlijke buzz rondom het uit Philadelphia afkomstige Witching. Hun blackened death metal omarmt genres als sludge, melodic en post-metal en smeedt er songs van met een verstikkende en pikdonkere intensiteit.

Hun releases krijgen minimaal zo veel lof als hun live shows die op je af komen als een muur van allesverzengende lava. "...an incredible unique force in a well-tread genre..." recenseert Noob Heavy terecht. Zware kost maar wel heerlijk als je ervan houdt. Aanrader voor de fijnproevers dus.


Radeloos /// Ziedend
Radeloos///Ziedend maakt een cocktail van crustpunk, black metal en grindcore. Ze spelen genadeloos ruwe odes aan de donkere kanten van de menselijke aard. Deze vijfkoppige formatie mikt er op om de opgekropte wanhoop en woede die zich heeft genesteld in menig hart tot ontlading te laten komen. De muziek van R///Z tracht daarmee chaotische razernij en existentialistische desolaatheid muzikaal te overbruggen en geeft dit ongenadig hard terug aan de luisteraar.


Ter Ziele
Een gezamenlijke voorliefde voor bands als Sumac, Cult Of Luna, Amenra en Briqueville brengt de bandleden van Ter Ziele samen in 2020 en doe ze besluiten om de grenzen van post- en black metal te verkennen en te overschrijden. Ondanks hun relatief korte bestaan maakt Ter Ziele de nodige impact op onder andere Roadburn Offroad, Into The Void en Soulcrusher Festival en als support act bij bijvoorbeeld Dopelord en Pothamus. Lang verhaal kort: band to watch!

vr 14 jun 2024
Witching
Blackened death metal uit Philadelphia
Support: Ter Ziele + Radeloos///Ziedend

Gerelateerde events