Menu
Woodstock The Story XXL  (Open Air)
Uitverkocht
31
za aug

Woodstock The Story XXL (Open Air)

The final show ft. 30 piece orchestra

31
za aug
Woodstock The Story XXL (Open Air)
The final show ft. 30 piece orchestra
Uitverkocht

‘Woodstock The Story’ balt tijdens de vijftigste verjaardag van het legendarische en bekendste muziekfestival aller tijden drie dagen van peace, love and music samen in drie zinderende uren. Een geweldige liveband, aangevuld met een 30-koppig orkest, dompelt je met beeld en theater onder in de sfeer van het legendarische festival en laat al die onverwoestbare muziek van onder andere The Who, Janis Joplin, Melanie, Joe Cocker, Santana en Jimi Hendrix nog eens horen.

“Het publiek ervaart de echte hippie-Woodstock-ervaring. Anekdotes die daar gebeurd zijn, spelen we na. Er zijn veel beelden te zien van Woodstock en de artiesten die daar gespeeld hebben. Het is echt een ervaring. Alsof je drie uur lang op een festival zit wat eigenlijk drie dagen duurde, maar dan in het theater,” zegt leadzanger Martin van der Starre.

Het spektakel is inmiddels 7 jaar onderweg en de band en cast speelde in die jaren shows in heel Europa. Vandaag strijkt de karavaan neer in het Openluchttheater in Hertme voor een XXL versie van de voorstelling. Woodstock The Story wordt voor deze gelegenheid aangevuld met een 30-koppig symfonie orkest onder leiding van Jos Pijnappel. “Het verzet Kraakt”, “Stork!”, en Het Steengroeve Theater Winterswijk zijn slecht enkele voorbeelden van projecten waar Jos de afgelopen tijd nauw bij betrokken was. Het orkest, het Dutch Pop Orchestra, bestaat uit leden van verschillende gerenommeerde orkesten en ensembles.

Samen met de mensen die Woodstock The Story al jaren tot een enorm succes maken veranderen ze het prachtige Openluchttheater in Hertme in het oosten van Nederland om tot een mini-Woodstock waar de peace, love, maar vooral de muziek van het legendarische festival centraal zal staan. Hieronder al een klein voorproefje maar in Hertme nog spectaculairder door de toevoeging van The Dutch Pop Orchestra. Onvergetelijke ervaring!Bobbi en Nick Ercoline, nog altijd samen en onsterfelijk vanwege de iconische foto waar ze op staan woonden de première van de show bij en zij zeggen het volgende:
Bobbi Ercoline: “It was an overwhelmingly emotional night. The young artists (young to us) are so very talented. Each in their own right. We have seen many tributes bands in the past 50 years and Nick and I both feel that the cast of Woodstock the Story has captured the Woodstock experience with heart and accuracy, far better than any other. They gifted us with a performance that was genuine and true to the Spirit of Woodstock. We are very grateful to have been here for the premier of the show. It surpassed anything that we could have imagined. I only wish we could bring them back with us to America.”

Aan het eind van de premiere hebben zij een toespraak gehouden waarbij Nick Ercoline zei: "You just saw an amazing show and I have to tell you something: You are very lucky to have these beautiful people. And it's not because I am saying this on stage. Bobbi and I have seen many Woodstock tribute bands and shows. And, BY FAR, this is the best show I have seen. EVER."

Die ervaring kan jij dus ook gaan beleven in het Openluchttheater in Hertme!

 

Ik ben erbij! Hoe kom ik daar?

Tja dat hangt er natuurlijk een beetje vanaf waar je vandaan komt. Voor de mensen die met de auto willen komen, klik hier voor de locatie van Openluchttheater Hertme. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid. Het Openluchttheater rekent €3,- parkeerkosten.

Reis je met het openbaar vervoer? Tussen het station van Borne en het Openluchttheater Hertme rijden pendelbusjes van Taxi Konink. De kosten voor een retourticket bedragen 5 euro, bij een minimale bezetting van 3 personen. Om hiervoor te reserveren kun je een mailtje sturen naar info@taxikonink.nl of bellen: 074 2661371

De laatste trein richting Zwolle vertrekt om 23:51 uur en voor de richting Enschede om 00:38 uur.

En wil je ter plekke overnachten, op loopafstand bevindt zich het prachtige Hotel Jachtlust en ook bij mini-camping De Köller kan je terecht evenals bij Camper- en pleisterplaats Rabo-Scheele. Voor meer informatie over overnachten in Hertme klik je op de linkjes. 

Consumpties: PIN / cash

Drankjes aan de bars kun je zowel met contant geld als per PIN betalen (Metropool munten zijn niet geldig), per bar is er 1 pinautomaat aanwezig.
Versnaperingen bij Ray's Cooking' s food stand kunnen uitsluitend contant worden afgerekend.

Oordoppen

Tijdens Metropool Open Air wordt er muziek op volume geproduceerd. Ter bescherming van het gehoor zijn er goede oordoppen verkrijgbaar bij de entreekassa (€4,- per setje).

Fotograferen / film

Professionele camera’s zijn uitsluitend toegestaan op persaccreditatie (kassa[at]metropool.nl). Filmen is niet toegestaan.

31
za aug
Woodstock The Story XXL (Open Air)
The final show ft. 30 piece orchestra

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!