Menu
do 17 okt 2019
World Domination: hoe ga ik om met kritiek?
In de Lift

World Domination
Paneldiscussie en netwerkmeeting met producer en muzikant Pim van de Werken 
(a balladeer, Broeder Dieleman, Meindert Talma, Cordon Rouge) en artiestenpsycholoog Daisy Gubbels. Georganiseerd door productiehuis De Nieuwe Oost Pop in samenwerking met het ArtEZ Conservatorium Enschede en Metropool.

Normaliter in ons Muziekcafé in Enschede, ditmaal wijken we eenmalig uit naar de theaterzaal van het ArtEZ Conservatorium. Uiteraard zijn ook niet-studenten van harte welkom! 

Kritiek
Daar zit niemand op te wachten. Of toch wel? Hoe bekender je wordt, hoe meer mensen een mening over je hebben. Moet je alle kritiek die je krijgt ter harte nemen of raak je dan je eigen identiteit kwijt? Hoe zorg je dat je niet alleen maar ja-knikkers om je heen verzamelt en wie zijn je vertrouwelingen? En de andere kant van het verhaal: hoe kun je zelf constructief kritiek uitdelen? Bijvoorbeeld aan je bandleden of boeker? Tijdens World Domination verzamelen we de beste praktische tips die je direct kunt inzetten voor jouw muzikale werelddominatie. 

Op donderdag 17 oktober hoor je alles wat je moet weten over het geven en ontvangen van kritiek. We beginnen om 19:00 uur met een keynote van artiestenpsycholoog Daisy Gubbels en duiken daarna de praktijk in met producer en muzikant Pim van de Werken en Daisy Gubbels. We sluiten uiteraard weer af met een gezellig borrel. De avond is voor iedereen gratis toegankelijk. 

Sprekers
Daisy Gubbels is artiestenpsycholoog en helpt artiesten bij problemen zoals podiumvrees, writersblock, faalangst, omgang met publieke bekendheid of succes. Daarnaast geeft ze lezingen en was ze te zien bij BNN, in de Quest, Psychologie Magazine en AD.
Pim van de Werken is producer van bands die niet willen klinken als een band. En singer-songwriters die niet willen klinken als een singer-songwriter. Hij geeft daarnaast ook muziekinhoudelijke workshops en coaching aan muzikanten en werkte onder andere voor a balladeer, Broeder Dieleman, Meindert Talma, Kim Janssen en Vive la Fête. Pim speelde als muzikant in de Popronde met Cordon Rouge, Silence is Sexy (2x), Eins, Zwei Orchestra en Gharib en won de Popprijs met Silence is Sexy.

ArtEZ Theaterzaal
Zoals gezegd werken we eenmalig uit naar de theaterzaal van ArtEZ. Ook niet-studenten zijn van harte welkom!
Deze zaal is te vinden in het gebouw van het conservatorium aan de Van Essengaarde 10 in Enschede.

do 17 okt 2019
World Domination: hoe ga ik om met kritiek?
In de Lift

Gerelateerde events