Menu
wo 05 jun 2019
World Domination
Hoe vorm ik een team rondom mijn act?

Netwerkmeeting georganiseerd door productiehuis De Nieuwe Oost in samenwerking met ArtEZ en Metropool.

Hoe vorm ik een team rondom mijn act?
Hoe vorm ik een team rondom mijn act’ is de tweede van het jaar in een serie netwerkbijeenkomsten voor jonge muzikanten en professionals uit de muziekindustrie in Oost-Nederland. Twee experts geven deze avond een kijkje achter de schermen en vertellen over hun eigen ervaringen.

In deze editie wordt dieper ingegaan op het nut van een team rondom een act: booker, manager, technicus, tourmanager; heel fijn om ze te hebben maar hoe doe je dat als beginnend artiest met een gage die net genoeg is om de reiskosten te betalen? 

Sprekers
Ronald Keizer (eigenaar BLiP Agency, o.a.Jungle By Night,Altın Gün en Arp Frique), Beau Eckhardt (geluidstechnicus bij o.a. Doornroosje en MY BABY) en Rene Beerens (eigenaar van Momentum Agency van o.a. DeWolff, Navarone en Birth of Joy) vertellen over hun ervaringen. Aansluitend om 21.00 uur kunnen muzikanten mee jammen in de MonkeyJam. 

Over World Domination
Veel ambitieuze acts lopen op een bepaald moment in hun carrière tegen dezelfde punten aan: hoe word ik op de radio gedraaid? Hoe zorg ik dat ik geboekt wordt op de zomerfestivals? Hoe regel ik mijn auteursrechten? Hoe kom ik in de Popronde selectie? Deze en meer vragen worden beantwoord bij World Domination, een reeks netwerkontmoetingen. Toonaangevende muziekprofessionals worden daar live uitgevraagd door een presentator en het publiek.

MonkeyJam
Om 21:00u kun je gelijk mee jammen met de MonkeyJam!

wo 05 jun 2019
World Domination
Hoe vorm ik een team rondom mijn act?

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!