Menu
vr 24 mei 2019
Wulf
Support: Jules

De naam Wulf doet misschien nog niet gelijk een belletje rinkelen, maar de zoetgevooisde stem die erbij hoort ken je vast en zeker: het is de stem van ‘Summer On You’, dé zomerhit van 2016 van Sam Feldt, Lucas & Steve, featuring Wulf. Nog maar net bekomen van het enorme hit succes, met optredens op Mysteryland, Summer Festival in Antwerpen en Ushuaia op Ibiza, debuteert Wulf nu als soloartiest met de single ‘Mind Made Up’. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten. Om te beginnen het geheugen even opfrissen met die eerste hit dan maar?Inmiddels solo dus.
WULF was in 2018 niet van de radio en streamingservices af te slaan. Met hits als ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’ is het een jaar geworden om niet snel te vergeten.Na veel studiowerk voor andere artiesten, de succesvolle singles en optredens op onder meer Paaspop, Tuckerville en Concert At Sea ligt er nu een debuutplaat in de planning. Daar kunnen de 2 voorgaande singles in elk geval zo op. We verwachten een ijzersterk debuut. Hoe die liedjes live gaan klinken kan je vanavond horen!

Support: JULES:
‘More Than This’, het duet van Wulf en Jules uit 2018, is een klein voorproefje van wat er in 2019 gaat komen van deze singer-songwriter.

Jules (Julia van der Kleij) heeft een uniek en betoverend stemgeluid. Haar liefde voor oude soul is terug te horen zodra ze begint te zingen.

Op internet is verder nog maar weinig te vinden van Jules, maar dat ene filmpje zegt genoeg. De term ‘veelbelovend’ krijgt een nieuwe lading na het zien van de kleine Jules achter een enorme vleugel, waar ze haar liefdesverdriet bezingt in het nummer ’Baby It’s Over’.

Zoals de titel van haar duet met Wulf al zegt: er komt nog veel meer.

vr 24 mei 2019
Wulf
Support: Jules

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!