Menu
X-mas Core
za 17 dec 2022
X-mas Core
Metropool presents @ Innocent

17:50 - 18:20 uur Massive Assault
18:45 - 19:15 uur Suffering Quota
19:40 - 20:10 uur Born Infected
20:35 - 20:55 uur Grown Cold
21:20 - 21:50 uur Stab
22:15 - 22:45 uur Teethgrinder

X-mas Core 2022
X-mas Core keert dit jaar harder terug dan ooit op een plek waar genres als hardcore(punk), metal en beatdown zich al sinds jaar en dag thuis voelen. In Innocent dus! Een rits heerlijke bands onder de kerstboom en die mogen allemaal worden uitgepakt op 17 december. Bel je vrienden, support je scene en maak er een moddervette editie van!

Teethgrinder
De band bestaande uit leden van DrDoom en Greyline wordt beïnvloed door een breed scala aan zware metalen waarmee de heren al jaren Europa veroveren. De woede van Grindcore wordt gemixed met hardcore en post-metal en zelfs drone en stoner is terug te halen uit het geram van Teethgrinder. 


Stab
Luide gitaren, stevige drums, tattoos en maatschappijkritische teksten die je recht in je gezicht worden geroepen. STAB komt live over als een bom energie die iedereen snel in beweging brengt. Sinds 2006 zijn ze al een vaste waarde in de H8000 hardcore scene. Anno 2014 hebben ze al een fanbase over heel Europa en staan ze klaar om gewapend met hun nieuwe album 'Bitter World' nog veel verder te gaan. In 2016 werd "Timekeepers" uitgebracht en in 2019 dropten ze hun derde album " Ratss// Snakes.


Grown Cold
Grown Cold geeft elke show altijd 110% gas. Deze death/metalcore formatie releasde twee EP's in 2012 en 2013. Zowel hard als melodisch en niet verlegen van de occasional blast beat deelde de band het podia met grootheden als Sick of it All, The Acacia Strain, Pro-Pain, No Turning Back, First Blood, Born From Pain en Hatebreed. 


Born Infected
In 2019 vond de Nederlandse hardcore band haar levenslicht. Na in vele bands te hebben geopereerd besloten de heren het tijd werd om het eens samen te doen. 
Born Infected spreekt zich graag politiek uit, zo spelen zij voor doelen als de Hardcore Help Foundation, Animal Rights en Sea Sheperd. Met hun mix van hardcore, metal en punk dragen zij een steentje bij aan een betere wereld.


Suffering Quota
Deze grindcore band uit Groningen brengt een eigen geluid met elementen van crust, punk en death metal. 


Massive Assault
Een gitaarsound dat klinkt als een zware diesel truck, beukende drums, stevige bas en agressieve vocalen. Death metal, een vleugje trash met lekkere hardcore punk energie. 

za 17 dec 2022
X-mas Core
Metropool presents @ Innocent

Gerelateerde events