Menu
Young Gun Silver Fox
14
za mrt

Young Gun Silver Fox

Laid back jaren '70 westcoastpop met een vleugje 80's

14
za mrt
Young Gun Silver Fox
Laid back jaren '70 westcoastpop met een vleugje 80's

Haal je voor 1 januari je kaarten dan ontvang je met je kaarten een soundcloud link met een nieuw nummer van Young Gun Silver Fox!

De sound van Young Gun Silver Fox laat zich makkelijk omschrijven: laid back jaren 70 westcoastpop met een vleugje eighties; schatplichtig aan legendarische bands als The Eagles, The Doobie Brothers, Steely Dan, Boz Scaggs, Gino Vanelli en Hall & Oates. De stemmen en talenten van Lee en Platts lijken daarbij voor elkaar gemaakt. Het resulteert in betoverende melodieën, pakkende songstructuren en schitterende harmoniezang. Een sound met soul, die ondanks alle referenties anno nu volledig authentiek is. Dit alles op de superieure wijze geproduceerd, met een rijk en vol geluid, wat de echte topstudio’s in Los Angeles in de jaren zeventig zo onderscheidde.Het belooft een avond vol nostalgische weemoed naar lange autoritten met open dak over de Californische Pacific Coast Highway te worden, langs wuivende palmbomen en met die originele westcoastpop als soundtrack. Een feest van herkenning voor de oudere muziekliefhebbers en een openbaring voor de jongere fans van de populaire retrosound van de Amerikaanse westkust.

14
za mrt
Young Gun Silver Fox
Laid back jaren '70 westcoastpop met een vleugje 80's

€28,75(vvk)

Avondkassa € 31,00

(Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.)

Bekijk ticketinformatie
Tafel reserveren

Koop nu je ticket!

Gerelateerde events

Deze site gebruikt cookies, kies hier welke u wilt accepteren.

Geavanceerd

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Metropool & Spotify made love...

De Metropool agenda heeft iets nieuws! Koppel je Spotify en bekijk een persoonlijke agenda met alleen de concerten en dansfeestjes die matchen met jouw muzieksmaak.

Probeer het zelf!