Menu
zo 18 nov 2018
Uitverkocht
Young Gun Silver Fox

Young Gun Silver Fox heeft in Nederland enkele bekende ambassadeurs in de vorm van Gerard Ekdom en Rob Stenders. Beide dj’s draaiden single Long Way Back (onderaan de clip) grijzer dan het haar van Silver Fox. Dat is op zich niet raar als je bedenkt dat beide radiomannen ook weglopen met 70’s acts als Steely Dan, The Doobie Brothers, Gino Vanelli, Boz Scaggs maar ook met Stevie Wonder en Bill Withers. En laat Youn Gun Silver Fox nou net grote raakvlakken hebben met dit soort acts. Een vol, verzorgd maar vooral smooth geluid is wat je krijgt als je een plaat van deze mannen opzet. Een ideale soundtrack voor een rit langs de Amerikaanse westcoast, maar zet hem ook zeker op als je vanavond naar Enschede rijdt!

AM Waves

Plaat nummer 2 van Young Gun (Andy Platts) en Silver Fox (Shawn Lee). Beide heren hebben nog diverse andere muzikale projecten maar samen halen ze het beste in elkaar naar boven. AM Waves staat vol met hele goede popliedjes die stuk voor stuk dus een typische jaren 70 feel hebben maar toch van nu klinken. Niet alleen wij zijn enthousiast, de plaat weet ook OOR te bekoren: “Productioneel is het een warm bad met golvende Fender Rhodes-piano’s, kamerbrede koortjes, virtuoze baspartijen en Platts als een soepel door de gecompliceerde akkoordenwisselingen slalommende leadzanger. ()Als het zo goed wordt gedaan, mag die klok best even drie kwartier lang terug naar de jaren zeventig.” Op 18 november gaat de klok nog langer dan 3 kwartier terug naar de jaren 70 als je al dat moois live kan horen in Enschede!

Metropool & The Daily Indie. Indie-liefhebbers komen door deze samenwerking zeker aan hun trekken. Vanaf beide kanalen kun je de samenwerking tegenkomen in de vorm van acties, interviews, artikelen over de betrevende show! Leden van The Daily Indie kunnen gratis naar The Daily Indie presents concerten in Metropool.

zo 18 nov 2018
Uitverkocht
Young Gun Silver Fox

Gerelateerde events

Metropool
Nieuwsbrief

Wil je precies weten wanneer er nieuwe artiesten geboekt zijn of wanneer jouw favoriete band weer optreedt?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!