Menu
Zeynep Baksi Karatag + Makas
vr 11 nov 2022
Zeynep Baksi Karatag + Makas
Anatolian Tunes

Zeynep Bakşi Karatağ
Zeynep Bakşi Karatağ combineert traditionele Turkse volksmuziek met moderne invloeden. Haar krachtige melancholische stem leent zich bij uitstek voor dit repertoire en zowel in de studio als op het podium weet ze met haar krachtige performance een magische sfeer neer te zetten die jong en oud aanspreekt en verbindt.

Het maken van die verbinding is één van haar grootste drijfveren. Samen met haar man brengt ze sinds 2014 verschillende albums uit waarop traditionele liederen op respectvolle wijze de 21e eeuw in worden geloodst. Het beste van twee werelden dus op 11 november in Hengelo!Makas
Ook Makas slaat de brug tussen heden en verleden en doet dat op dermate succesvolle wijze dat de band ondertussen shows speelt in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en natuurlijk Turkije. Hun debuut verscheen in 2019 op een sub-label van het bekende Guerssen records en staat vol moderne stevige Anatolische rock. Makas speelt vanavond een mix van klassiekers in een modern jasje en eigen werk en gaat daar zoals altijd hoge ogen mee gooien!

vr 11 nov 2022
Zeynep Baksi Karatag + Makas
Anatolian Tunes

Gerelateerde events